Μετά την χθεσινή ανακοίνωση της Psyonix για το free weekend, η εταιρία μας δίνει ένα νέο και εορταστικό event αυτή την φορά για έναν special λόγο. Το event θα κρατήσει από τις 9 μέχρι τις 23 Ιουλίου.

Γνωρίζατε ότι το Rocket League βασίζεται σε ένα παιχνίδι που απέτυχε στην αγορά; Αν όχι τότε αυτό το παιχνίδι λεγόταν Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars (SARPBC)

Long story short, το παιχνίδι αυτό γίνεται 10 χρονών ενώ το Rocket League γίνεται 3 χρονών οπότε έχουμε ένα μεγάλο event με ωραίες εκπλήξεις και flash backs για όσους έπαιζαν το παλιό παιχνίδι.

Η μεγάλη έκπληξη όλων μας, η παλιά πίστα του SARPBC σε συνδιασμό με τα νέα γραφικά του Rocket League, τα τέρματα είναι σε στυλ ice hockey και η μπάλα είναι ελαφρώς ελαφρύτερη για να φέρνει την αίσθηση του παλιού παιχνιδιού.

Όπως επίσης ενώ αποχαιρετήσαμε χθες τα κοχύλια σαν νόμισμα, μας έρχονται τα μπαλόνια, με πολλά νέα items για όλους εμάς τους λάτρες των cosmetics (λατρεύω τις νέες ρόδες by the way). Μεγάλη έκπληξη επίσης ότι με αυτά τα μπαλόνια θα μπορούμε να ανοίξουμε κάτι “χρυσά αυγά” τα οποία θα περιέχουν ένα από τα 60 αποσυρόμενα items των παλιών champions series crates.

We hope to see you at the in-game party next month, and THANK YOU to our amazing community for sticking with Rocket League and SARPBC throughout the last decade. We wouldn’t be here without your dedication, your passion and your feedback. Here’s to the next ten years!