Όλα όσα γνωρίζουμε για το Assasin’s Creed Odyssey

Η ubisoft στην E3 2018 ανακοίνωσε το καινούργιο Assasin Creed που θα είναι στην αρχαία Ελλάδα με τίτλο Odyssey. Εδώ είναι οσα γνωρίζουμε.

Ποια είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας ;

Το Assasin’s Creed θα κυκλοφορήσει στης 5 Οκτωβρίου. Το παιχνίδι κανει ήδη πολλα updates αλλα γνωρίζουμε οτι η Ubisoft εργάζεται με το Odyssey εδώ και 3 χρόνια μετά απτον τελειωμό του Assasin’s Creed Syndicate.

Πιο είναι το ολο θέμα του παιχνιδιού ;

Το παιχνίδι έχει τεθεί το 431 π.Χ., το πιο πίσω  παιχνίδι της σειράς έχει οριστεί μέχρι τώρα. Πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του Πελοποννησιακού Πολέμου μεταξύ της Σπάρτης και της Αθήνας. Η Ubisoft το περιγράφει ως περίοδο θεμελίωσης της τέχνης, της επιστήμης και της πολιτικής και το αποκαλεί  γέννηση του Δυτικού Πολιτισμού. Ο Σωκράτης είναι ο φίλος σου και θα σε βγάλει από τις αποστολές σου και μπορείς να μιλάς μαζί του.

Ποιοί είναι οι χαρακτήρες του παιχνιδιού ;

Έχετε δύο επιλογές: τον Αλέξιο, έναν άντρα, και την Κασσάνδρα, μια γυναίκα. Περιγράφεται από την Ubisoft Quebec  ως επική ελληνική τραγωδία. Παίζεις ως απόγωνος του Λεωνίδα και αφού αψηφήσεις μια προφητεία του μαντείου των Δελφών, φέρνεις ντροπή στην οικογένειά σου. Η ιστορία παίρνει χρόνο 17 χρόνια αργότερα.

Θα υπάρχουν περισσότερα στοιχεία RPG;

Το Ubisoft ονομάζει αυτό ένα πλήρες RPG. Αυτό που σημαίνει αυτό είναι να διαμορφώσετε την ιστορία και τον χαρακτήρα σας με επιλογές διαλόγου. Μπορείτε να πάρετε χαρακτήρες ειδύλλιο στο παιχνίδι. Μπορείτε να μαλακώτε τους ανθρώπους από τις συνομιλίες, να ξεκινήσετε μάχες, να είστε ωραίοι ή σαρκαστικοί.

Πέρα από αυτό, το σύστημα αξίας όπλων από τo Origins ισχύει τώρα και για τις πανοπλίες. Συνεπώς, θα ψάχνετε συνεχώς για καλύτερες θωρακίσεις και πανοπλία για να σας εμποδίσει να τραυματιστείτε κατά τη διάρκεια της μάχης.

Έχετε επίσης μια σουίτα νέων δυνατοτήτων που μπορείτε να ξεκλειδώσετε σε αυτό το παιχνίδι και μπορείτε να τις αναβαθμίσετε μέχρι και δύο φορές για περαιτέρω αποτελέσματα. Φωτίζοντας το σπαθί σας φωτιά για παράδειγμα, που θα θέσει τότε τους εχθρούς φωτιά, ή αναβαθμίσει το άλμα της πίστης σας, ώστε να μπορείτε να προσγειώσετε και να αναισθητοποιήσετε τους εχθρούς στην ακτίνα σας, όπως στα παιχνίδια Batman. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τέσσερις ικανότητες μάχης και τέσσερις ικανότητες stealth τη φορά, και πρέπει να χαρτογραφήσετε τις επιλογές σας στον ελεγκτή ή στο πληκτρολόγιο σας.

Στο βίντεο που ακολουθεί είναι ένα Review- Walkthrough  απτο Gameplay.