Το Star Wars: Battlefront 2 σύντομα θα  σας εντυπωσιάσει με το ανανεωμένο progression system  . Και παρόλο που το premium currency επιστρέφει – κάτι το οποίο η EA είχε δηλώσει ότι θα συνέβαινε – φαίνεται να έχει μεγάλη βελτίωση.

Τι Αλλάζει:
Τέρμα στις Star Cards ή οποιοδήποτε άλλο Impacting Gameplay Αντικείμενο στα Loot boxes. Αντί αυτού παίρνοντας  lvl  σε κάποιο συγκεκριμένο class ,ship η char  κερδίζοντας  XP   θα ξεκλειδώνεις  και Skill Points και με αυτά θα μπορείς να κάνεις Unlock ή Upgrade eligible Star Card.

Τα κιβώτια δεν θα μπορούν να αγοραστούν με Credits ή Crystals. Θα συνεχίσουμε να παίρνουμε κιβώτια από τα Daily Logins  και ολοκληρώνοντας milestones και timed challenges. Σημειώνουμε ότι  Θα περιέχουν μόνο cosmetic Items  και Credits.

Τα Appearances είναι  “new looks” και θα είναι available for purchase τον Απρίλιο. θα γίνονται  obtained μόνο με  Credits (earned by playing) ή  Crystals (the premium currency).

Οι Existing players θα κρατήσουν όλα όσα έχουν ήδη πάρει όταν θα μπουν οι αλλαγές στο νέο σύστημα.

Υπάρχουν όμως  ορισμένα ερωτηματικά  που θα μπορούσαν να αλλάξουν την άποψη μου σχετικά με το Update.
Για παράδειγμα, δεν γνωρίζουμε πόσο γρήγορα οι παίκτες θα κερδίσουν πόντους εμπειρίας ή πόσα Credits  (ή δολάρια) θα κοστίζουν τα νέα skins.
Ίσως με αυτά η  ΕΑ  να έλυσε κάποια απ τα μεγάλα προβλήματα μας ή και να τα κάνει ακόμη μεγαλύτερα..