Κλείνοντας το κεφάλαιο 2018 το Gamesenpai και όλα τα παιδία του community που στήριξαν ομαδικά την προσπάθεια που κάναμε στη σελίδα, σας ευχόμαστε με όλη την καρδιά μας καλή χρονία με υγεία και ευτυχία!

Το τελευταίο άρθρο του ’18 θα ήθελα να είναι κάτι πολυ ψαγμένο και γι’αυτό έκατσα και το σκέφτηκα αρκετά. Προσφάτως βγήκε μια ταινία του netflix ακρως πρωτοποριακή ,έχοντας χαρακτηριστικά του διαδραστικού και του ψυχολογικού τομέα! Δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την ταινία του Black Mirror , Bandersnatch. Η ταινία όντας πρωτότυπη ως προς τον τρόπο λειτουργίας της αλλά και τα πολλαπλά διαφορετικά τέλη της, δημιούργησε χάσμα μεταξύ των θεατών, με το πρόβλημα του αν ποτέ τελείωνε ή αν όλα τα ‘τέλη’ ηταν συνέχεια μεχρι να φτάσουμε σε αποκλειστικά ένα και μοναδικό. Δεν θα πω περισσότερα την προτίνω ανεπιφύλακτα ειδικά με παρέα. Οπως και φυσικά επανέρχοντας στο θέμα του gaming προτίνω και το παιχνίδι< (ανοίγει σε νέα καρτέλα)”> The Stanley Parable > το οποίο αφήνω και λινκ για τη σελίδα του steam. Είναι ένα παιχνίδι που σχετίζεται τέλεια με την ιδέα του Bandersnatch μιας και ο χαρακτήρας μας είναι υποκεινούμενος από εμάς και η κάθε απόφαση του επηρεάζει την ψυχολογία του!

Στη συνέχεια ο λόγος για τον οποίο πατήσατε εξαρχής το άρθρο αυτό!

Δεν θα ξεχάσουμε τον χαρακτηριστικό ήρωα πίσω από ολα Colin Ritman, δημιουργό του παιχνιδιού nohzdyve της εταιρίας Tuckesoft. Γιατί τα αναφέρουμε αυτά φυσικά? Πλέον μπορείς και εσύ να παίξεις το retro game του Colin Πατώντας ΕΔΩ.

Θα χρειαστείτε έναν emulator τον <ZX Spectrum > , το κατέβασμα του είναι πολυ απλό οπως παρακάτω .