Το νέο update του Hearthstone ήρθε και έχει κλείσει σχεδόν μία βδομάδα. Ας μην ξεγελιόμαστε, όλοι ξέρουμε ότι το πρώτο πράγμα που μας νοιάζει τις πρώτες μέρες του κάθε update είναι να βρούμε ποιες κάρτες είναι καλές έτσι ώστε αν δεν τις ανοίξουμε να τις φτιάξουμε με dust. Ακολουθεί λοιπόν η προσωπική μου άποψη για την καθεμία κάρτα του καινούριου expansion ξεχωριστά.

 

Τα σχόλιά μου πάνω στις κάρτες του Witchwood.

Μέτρια κάρτα, φαίνεται πως ανήκει περισσότερο σε control Mage ο οποίος μετά την απομάκρυνση του ice block από το standard δεν θεωρώ πως ψάχνει απεγνωσμένα για περισσότερες από δύο κόπιες ενός secret. Τα stats είναι άθλια. Ίσως δει play στην αρένα που συνήθως προσπαθείς να κάνεις outvalue τον αντίπαλό σου.

Πολύ καλή κάρτα, άξιο legendary που δίνει νέο arcetype στο Mage. Heavy minion Mage decks δεν υπήρχαν ποτέ από όσο θυμάμαι, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα καθώς όποια μορφή mage υπήρξε πάντα είχε κάποια key minions και τα υπόλοιπα ήταν spells. Αυτή η κάρτα ήρθε να το αλλάξει αυτό καθώς αν καταφέρεις να την προστατέψεις για ένα με δύο γύρους θα κάνει θαύματα. Από θέμα stats είναι καλή και σίγουρα θα δει play και στο ladder και στην arena.

Καθαρά meme κάρτα. Θα κάνει θαύματα σε cardsteal decks αλλά φαντάζομαι και σε aggro decks που στα 7 mana δεν έχουν κάρτες στο χέρι πέρα από αυτήν θα είναι μια χαρά drop. Από θέμα stats είναι αβυσσαλέα άσχημη αν και το battlecry σε αυτού του είδους deck που χρησιμοποιείται είναι αρκετό για να κάνει την κάρτα καλή.

Το πρώτο από τα δύο legendary που προωθούν τα odd/even cost decks. Είναι must-have για τέτοια decks και σίγουρα ανοίγει πολλές πιθανότητες για εκπληκτικά αργά games με Warrior ή εκνευριστικά γρήγορα games με Hunter. Από θέμα stats είναι μέτριο. Σίγουρα θα δει play σε ladder αλλά δύσκολα θα παιχτεί σε arena εκτός αν είναι η πρώτη κάρτα που θα κάνεις draft.

Καλή κάρτα, κυρίως για value decks, όχι τόσο για aggro αλλά και εκεί μπορεί να παιχτεί. Το γεγονός ότι είναι epic με χαλάει γιατί δεν μου φαίνεται πως έχει μεγάλο impact στο game για να δικαιολογεί το τόσο μεγάλο rarity. Όλα τα αντίστοιχα bounce είναι common ή rare. Από θέμα stats είναι καλή και σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί και στο ladder και στην arena.

Σας έλειψε ο Mysterious Challenger; ορίστε ο αντικαταστάτης του. Τώρα μπορείς να γεμίζεις ξανά τον Paladin σου με secrets και να οδηγείς τον αντίπαλό σου σε νευρικό κλονισμό προσπαθώντας να προβλέψει τί είναι το κάθε secret. Από θέμα stats είναι καλή κάρτα και σίγουρα θα δει play.

Πολύ μέτρια, ευνοεί το νέο arcetype του hand Druid αλλά είναι ευάλωτη στα silence γιατί όχι μόνο χάνει stats αλλά και το taunt. Πιστεύω θα δει play σε hand druid constructed decks αλλά όχι τόσο σε arena.

Ο προσωπικός Azure Drake του Mage. Πολύ καλή κάρτα ακόμα και χωρίς το battlecry. Θα δει play παντού και σίγουρα στα odd Mage decks.

Μια από τις πιο αμφιλεγόμενες κάρτες του expansion. Αυτή η κάρτα είναι καθαρά για whirlwind effects, τα οποία ο Warrior έχει με το τσουβάλι. 24 damage face με άδειο αντίπαλο board δεν είναι άσχημο αλλά θέλει δουλεία για να το καταφέρεις στο standard. Τώρα αν είσαι wild απλά ζήσε μέχρι τα 10 mana και πέτα το κάτω μαζί με ένα bouncing blade.

Καλή κάρτα και από θέμα stats και από battlecry. Χρήσιμη στα νέα even/odd cost decks που βασίζονται στο hero power για extra value.

Καλή κάρτα, χαμηλό rarity και πολύ καλή προσθήκη σε όλα τα Shaman decks που χρησιμοποιούν battlecries.

Καλή κάρτα που ευνοεί τα cardsteal Rogue decks και καλά stats. Καλό synergy με τις κάρτες της rogue που μειώνουν το mana cost των μη Rogue καρτών.

Αδιάφορη κάρτα, δεν βλέπω πως το 1 damage που θα κάνει θα έχει κάποια σημασία όταν οι μισές κάρτες του Warlock κάνουν damage και στον ήρωα σου. Μέχρι και το life tap ενεργοποιεί τις κάρτες που θέλουν να έχει φάει damage ο ήρωας σου για να πάρουν κάποιο effect. Από θέμα stats είναι καλή.

Πολύ μέτρια κάρτα, αν και το effect είναι καλό, το rarity και τα stats το χαλάνε. Μένει να δούμε αν το γεγονός ότι είναι elemental μπορέσει να δώσει play σε αυτή την κάρτα.

Δυνατή κάρτα, φοβερό tempo, elemental synergy, καλά stats. Τί άλλο θες για να τη βάλεις σε Mage deck που χρησιμοποιείς elementals;

Τρελό value, αυτή η κάρτα κάνει θαύματα στα νέα minion based Mage decks και σε συνεργασία με τον Archmage Arugal φτάνει τα όρια του broken.

Καλή κάρτα, πολύ καλά stats για poison minion και ο Hunter δεν έχει καμία δυσκολία να σκοτώσει τουλάχιστον ένα minion στο board οποιαδήποτε στιγμή. Σίγουρα θα δει play παντού και έχει ενδιαφέρον καθώς βάζει τα θεμέλια στο Hunter dragon deck.

Άθλια κάρτα, όχι από θέμα stats αλλά για το battlecry και το rarity της. Δουλεύει καλά με dragon Paladin που έχει να μπει σε meta από τότε που έφυγε το Blackrock, οπότε δεν φαντάζομαι να δει play.

Καλό elemental, μέτρια stats, καλό effect και rarity. Σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί στην arena και ίσως σε heavy elemental constructed decks.

Η μακράν πιο αμφιλεγόμενη κάρτα του expansion. Με μια πρώτη ματιά δεν λέει πολλά αυτή η κάρτα αλλά η άποψή μου είναι ότι είναι αρκετά χρήσιμη. Είτε πολεμάς aggro deck είτε control deck, το να γνωρίζεις σε κάθε γύρο μία από τις κάρτες στο χέρι του αντιπάλου σου είναι εξωφρενικό πλεονέκτημα.

Καλή κάρτα, ένα ακόμα low cost spell στη διάθεση της Rogue.

Νόμιζες ότι τώρα που έφυγε ο Secret Eater είσαι ελεύθερος να γεμίζεις τον ήρωά σου με secrets; Αναθεώρησε γιατί αυτή η κάρτα ήρθε για να σου χαλάσει τη μέρα.

Μια καλύτερη εκδοχή του Arcane Missiles. God bless RNG.

Το 3 damage από το odd Hunter deck ή το 2 damage από το odd Mage deck ή το 3 damage της δεύτερης μορφής shadowform του Priest δεν σου ήταν αρκετά; Ορίστε μία odd cost καρτά για να σου δώσει αυτό ακριβώς που σου λείπει. Αυτή η κάρτα θα μου προκαλούσε τρόμο αν την έβλεπα σε quest Warrior!

Καλή κάρτα, καλά stats αλλά το βασικό της πλεονέκτημα είναι ότι επιταχύνει πολύ το quest του Priest.

Ο νέος Curator χωρίς taunt. Μέτρια stats και καλό battlecry αν θέλεις να τραβήξεις κάρτες στα 7 mana. Θα δει play παντού.

Ο προσωπικός reporter του Mage. Με τόσο card draw διαθέσιμο σε όλες τις μορφές των Mage decks αυτή η κάρτα θα χρησιμοποιηθεί πολύ.

Μέτρια κάρτα. Σίγουρα ο συνδυασμός rush με deathrattle draw a combo card είναι πολύ δυνατός αλλά πολλές φορές δεν είναι για tempo play. Για rush minion τα stats είναι πολύ καλά.

Περίεργη κάρτα, έχει σίγουρα χρησιμότητα αλλά μου φαίνεται αδύναμη.

Αρκετά καλή combo κάρτα για weapon based Rogue decks με καλά stats.

Πολύ αδύναμη κάρτα. Boogeymonster με charge απλά χειρότερο. Ίσως σε rush Warrior deck να είναι χρήσιμη αλλά μόνο εκεί.

Μέτρια κάρτα ικανή για μερικά τρελά combo σε miracle decks λόγω του effect της + το ότι δύσκολα καθαρίζεις ένα 8 health minion από το board.

Τα minions του Warlock δεν μπορούν να βρουν ησυχία, σε κάθε expansion βγαίνουν καινούριες κάρτες που τρέφονται από friendly minions. Καλή κάρτα, πιθανότατα δυνατή καθώς η πλειοψηφία των demons είναι δυνατές κάρτες με μεγάλο impact sto game.

Μια από τις καλύτερες κάρτες του Warrior στο expansion και ένα joust που σίγουρα δεν είχαμε ξαναδεί στο Hearthstone.

Καλή κάρτα μαζί με το battlecry, μέτρια χωρίς, καθαρά stats. Ο Warlock βέβαια δεν έχει πρόβλημα να κάνει damage στον εαυτό του οπότε τις περισσότερες φορές θα έχει battlecry.

Μέτρια κάρτα. Το deathrattle είναι σχετικά αδιάφορο αλλά τα stats είναι καλά.

Πολύ καλή κάρτα που προωθεί ένα πιο tempo/control Hunter deck. Βέβαια ναι, μπορείς να είσαι αυτός ο τύπος που θα το πετάξει πάνω σε ένα Stonetusk Boar και αμέσως μετά θα παίξει Tol’vir Warden για να τραβήξει τα δύο από τις δύο από τις τρεις κόπιες.

Διαφορετική εκδοχή του circle of healing, αρκετά χρήσιμη για τις μάχες που το hero power σου δεν φτάνει για να κρατήσεις ένα σταθερό minion-on-board-life-total.

Μέτρια κάρτα, περισσότερο value oriented αν και πάλι υπάρχουν πολύ καλύτερες κάρτες. Μέτρια προς άσχημα stats.

Κλασσική Druid κάρτα από τις διάφορες φυλές Druid στο WoW. Και το 4/2 rush και το 2/4 taunt είναι καλές επιλογές για 3 mana οπότε είναι μια καλή κάρτα.

Ακόμα περισσότερα tokens για να θρέψεις τις ορδές από ‘destroy a friendly minion’ minions του Warlock. Καλή κάρτα με καλά stats.

Πολύ αμφιλεγόμενη κάρτα. Tribute στην παλιά καλή Aviana, έχει ελαφρώς χειρότερο effect αλλά καλύτερα stats.

Καλή κάρτα απλά συνήθως θα πρέπει να περιμένεις ένα γύρο για να την κατεβάσεις σαν 5/2.

Πολύ καλή κάρτα, προωθεί το ήδη υπάρχον αλλά όχι αρκετά δυνατό elemental Shaman deck.

Άλλη μια αμφιλεγόμενη κάρτα του expansion. Πραγματικά δεν έχω ιδέα πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ειδικά σε Hunter, πέρα από πολύ late game control decks που προς το παρόν ο Hunter δεν έχει.

Memes εις τριπλούν, αυτή η κάρτα ήρθε για να δώσει λίγο ακόμα RNG στη Rogue.

Καλή κάρτα με καλά effects. Αν μπορείς να buffareis την επίθεση της είναι μια χαρά.

Αρκετά καλή αμυντική κάρτα για hand Druid που συνδυάζει card draw και armor gain.

Πολύ αργή κάρτα κομμένη και ραμμένη για charge/rush deck.

EVEN.MORE.TOKENS. Ότι πρέπει όταν παίζεις mirror και σου κατεβάζει ο αντίπαλος Despicable Dreadlord.

Άλλη μια αμφιλεγόμενη κάρτα του set. Αν και το card draw είναι καλό και σου δίνει τη δυνατότητα για mill Druid, τις περισσότερες φορές το γεγονός ότι ο αντίπαλος μπορεί πρώτος να αξιοποιήσει την κάρτα που τράβηξε αφού έπαιξες αυτό το minion είναι μεγάλο μειονέκτημα.

7 mana 5/9 με taunt.

Το δεύτερο legendary που προωθεί τα odd/even cost decks. Το γεγονός ότι και ο Genn και ο Baku αλλάζουν το hero power σου στην αρχή του παιχνιδιού αν πλήρεις τις προϋποθέσεις τους είναι πολύ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τον Raza The Unchained μετά το nerf.

Το Coldlight Oracle πέθανε και γύρισε το φάντασμα του στο standard να μας στοιχειώσει. Δουλεύει εξοργιστικά καλά με το Shaman quest και όπως και να το κάνουμε είναι ένα 2/2 με echo.

Μέτρια κάρτα, τη σώζει το divine shield. Φαντάζομαι θα δει περισσότερο play στην arena.

8/3 divine shield, rush. Ότι πρέπει για να απαντήσεις ένα μεγάλο αντίπαλο minion.

Αυτή η κάρτα είναι σχεδόν broken σε aggro/zoo Warlock. Απλά σκέψου πόσα minions θα κατεβάσεις στον γύρο 7 αν τη ρίξεις για tempo. Το ότι έχει 7 health θα αναγκάσει τον αντίπαλο να χρησιμοποιήσει πολλά resources για να τη σκοτώσει πράγμα που σε βοηθάει γιατί ότι ρίξει πάνω της δεν το ρίχνει στα minions που θα παίξεις μετά.

Άχρηστη κάρτα αν δεν παίζεις odd Priest, μέτρια αν παίζεις odd Priest. Το γεγονός ότι είναι epic είναι φριχτό.

Odd Druid κάρτα με καλό battlecry για το mana cost του αλλά πάλι το epic rarity είναι φριχτό.

Η μόνη hero κάρτα που προσθέθηκε σε αυτό το expansion. Δίνει στο Shaman πιθανότητες για late game control decks, κάτι που ο Shaman είχε να δει αρκετό καιρό.

Αρκετά καλή κάρτα αν ο ήρωας σου μπορεί να επιτεθεί. Ουσιαστικά είναι ένα 4/4 το γύρο που το παίζεις.

Επιτέλους μία κάρτα που βασίζεται καθαρά στο skill των παικτών. Secret που σου δίνει card draw και απαιτεί στοιχεία combo ή aggro από τον αντίπαλο. Παντελώς άχρηστη στα big minions decks.

Πιθανότατα μία από τις πιο broken κάρτες του set.

Ένα νέο Tundra Rhino αλλά με rush και καλύτερα stats. Παρακινεί το Hunter να κυριαρχήσει στο board.

Even cost Unleash the Hounds.

Αυτή η κάρτα είναι άξια να φτιάξεις ένα ολόκληρο deck γύρω από αυτήν. Τέρμα overpowered αν την κατεβάσεις νωρίς, σκουπίδι deck αν είναι στο τέλος.

Αρκετά καλή κάρτα με φοβερό battlecry και μέτρια stats.

Νόμιζες ότι το Defile ήταν broken; Κοίτα να μαθαίνεις πως το κάνουν τα Legendaries. Αναμφίβολα overpowered κάρτα.

Θυμάσαι κάτι 1-cost και 2-cost κάρτες που έχεις στη συλλογή σου αλλά δεν τις έχεις βάλει σε κανένα deck από τότε που τις έτυχες και μάλλον δεν θα τις βάλεις και ποτέ; Ε πάρε άλλη μια τέτοια κάρτα.

RNG based κάρτα με αρκετά cool effect αν πάνε όλα σε δικά σου minions. Tα stats είναι άσχημα.

Αυτή η κάρτα ουσιαστικά φωνάζει << Φώρα όπλο πριν με παίξεις>>. Πολύ καλά stats αν μπορείς να σκοτώσεις το 2/1 που θα δώσει στον αντίπαλο αμέσως.

Μέτρια προσθήκη στο rush deck του Warrior που πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί απλά σαν 5/5 απάντηση σε αντίπαλο minion.

Πολύ δυνατή κάρτα, ειδικά σε Rogue που έχει πάρει τόσες echo κάρτες σε αυτό το expansion. Αλλά και χωρίς το effect είναι πολύ καλό body.

Σας έλειψε το Power Word Horror; Ορίστε και ένα 2/7 body μαζί του. Και πριν ρωτήσεις όχι, δεν καταστρέφει τον εαυτό του με το battlecry.

Αρκετά καλή κάρτα,  καλά stats για epic rarity και το effect του δεν δίνει στον αντίπαλο κάποιο πλεονέκτημα on board.

Μέτρια κάρτα, καλά stats αλλά 2 damage δεν είναι τίποτα όταν η πλειονότητα των minions έχουν 3+ health.

Πιο meme πεθαίνεις. Βγάλτε τα καβούρια σας αναγνώστες γιατί αυτό το minion πεθαίνει από τα πάντα.

Πολύ καλή κάρτα αν μπορέσεις να ενεργοποιήσεις το battlecry της. Μέτρια χωρίς το battlecry.

Ο dragon Priest ποτέ δεν πεθαίνει, βγάζει 3/3 whelps και ανεβαίνει (ranks). Εξοργιστικά πολύ ζωή σε αυτή την κάρτα και ένας τεράστιος μπελάς αν δεν μπορείς να την σκοτώσεις σε ένα γύρο.

Αυτό το minion φωνάζει <<Buff me>>. Και σαν 3-cost 2/5 δεν είναι άσχημο αλλά αν δεν έχεις taunt και lifesteal δεν πας πουθενά.

Neutral Spreading Plague απλά κάνει 9 mana.

Μια ακόμα πολύ καλή echo κάρτα της Rogue. Value oriented και ότι πρέπει για cardsteal type decks.

Τρελό value αν και το deck σου είναι για τα σκουπίδια αν το φτιάξεις με βάση αυτή την κάρτα. Έχει meme potential και σαν body είναι καλό.

Να μια κάρτα που την προτιμώ στην αρχική της μορφή 2/4.

Πολλά stats και αυτή η κάρτα είναι σαν να έχει taunt, ο αντίπαλος πρέπει να της κάνει τουλάχιστον 3 damage σε κάθε γύρο για να μην μπορείς να του επιτεθείς.

Μέτρια κάρτα, 3-cost 3/3 δεν έχει πολλά να πεις.

Ένα ακόμα minion προστήθεται στις ορδές των Warlock καρτών που καταστρέφουν δικά σου minions για buffs.

Άλλο ένα skill based secret, για Hunter αυτή τη φορά. Πολύ καλό.

Μέτρια προς άσχημη, υπάρχουν πολύ καλύτερα 3-drops και πολύ καλύτερα μικρότερο cost minions που προσθέτουν value στο χέρι σου.

Σου έλειψε ο Loatheb; Τώρα έχεις το effect του για μόλις 2 mana. Προστάτεψε τα Silver Hand Recruits σου για ένα γύρο μέχρι να τα buffareis στον επόμενο με Level up! ή Lightfused Stegodon και δες τον αντίπαλό σου να rageάρει.

Νέα εκδοχή του Warbot. Μέτρια κάρτα.

Καλή κάρτα με καλά stats και μέτρια effects. Θα δει περισσότερο play στην arena.

Φριχτή κάρτα για epic, άσχημα stats και άχρηστο effect δεδομένου ότι όλα τα elemental decks έχουν card draw.

Μία καλή κάρτα για οποιοδήποτε dragon deck. 5 attack rush είναι καλή απάντηση σε αντίπαλο minion.

Το απόλυτο clown fiesta. Οι Hearthstone players ανά τον κόσμο ξέσπασαν σε δάκρυα μόλις είδαν το πόσο broken είναι αυτή η κάρτα, η οποία είναι χειρότερη ΚΑΙ από Yogg saron. Που να παίζεις wild και να έχεις παίξει και Yogg saron. Αυτή η κάρτα ενσαρκώνει otks και board flooding πράγμα που είναι απλά εξοργιστικό.

Αρκετά καλή κάρτα αρκεί να θυμάσαι ότι buffarei τα minions που έχεις κάτω και όχι αυτά στο χέρι σου.

Πιο ευέλικτο shatter. Και πολύ άργησε να σου πω την αλήθεια.

Galvadon σε ένα γύρο ή μάλλον 5/6 σε ένα γύρο. Αυτή η κάρτα είναι η χαρά του quest Paladin αλλά χρησιμεύει πάρα πολύ και σε aggro decks.

Θεωρητικά σε ένα cardsteal deck αυτό το όπλο μετατρέπεται σε Kingsbane.

Πολύ μέτρια κάρτα, πιθανότατα απλά θα ξεχαστεί στη συλλογή μας.

Κιάλλη αμφιλεγόμενη κάρτα με πολλές δυνατότητες αλλά φαινομενικά αργή. Tην αγαπάω γιατί αγαπώ τα αργά decks.

Το artwork αυτής της κάρτας δεν είναι το μόνο τερατώδες πράγμα πάνω της καθώς όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της είναι εξίσου άσχημα. 8 cost epic 4/4 με deathrattle summon δύο 2/2 Saplings με deathrattle summon δύο 1/1 Saplings. Είναι σαν να ανοίγεις Millhouse Manastorm ή όπως το λέω εγώ Millhouse Duststorm, κατευθείαν disenchant.

Αρκετά καλή κάρτα για τις περιπτώσεις που ένα hero power δεν σε σώζει οπότε πετάς 5 τέτοια κάτω και γεμίζεις ένα Pyroblast.

Άλλο ένα αυγό για τη συλλογή μας, τα deathrattle decks κάνουν πάρτι αυτή τη στιγμή. Ούτε Πάσχα να ήταν τόσα αυγά…oh wait.

Ξεχασμένη στη συλλογή.

Καλή κάρτα. Και οι δύο μορφές της είναι καλές για το mana cost.

Ξεκάθαρα arena κάρτα, και discover να την κάνεις στο constructed δεν πρόκειται να την κατεβάσεις μόνο και μόνο γιατί θα σου ρίξει το Doomsayer στον γύρο του και θα κλαις.

Καλή κάρτα εκτός αν παίζεις mirror. Εκεί είναι απλά απαράδεκτη.

Ίσως ξαναγυρίσει ο heal Paladin με τόσες κάρτες που κούτσα κούτσα μάζεψε στα τελευταία expansions. Καλή κάρτα για το mana cost και ειδικά αφού αρχίζει με divine shield.

Ναι, καλά διάβασες. 6 mana 5/5 add a Reno Jackson to your hand. RNGesus take the wheel.

Θυμάσαι εκείνη την κάρτα, Windshear Stormcaller, που αν έχεις και τα 4 βασικά τοτέμ καλεί τον Al’Akir; Για κάτσε να κάνω γρήγορα τις πράξεις, 4 τοτέμ+1 Stormcaller+1 Al’Akir=6 οπ κοίτα να δεις έχεις ίσα ίσα χώρο να παίξεις και το Totem Cruncher και να φτιάξεις ένα 10/11 taunt για σύνολο 9 mana.

Καλή αρχική κάρτα ακόμη και χωρίς battlecry.

Τρελό value, ο Hunter πλέον πολεμάει και για board με τις καινούριες κάρτες.

Σκουπίδι αν δεν του αλλάξεις την επίθεση.

Μέτριο προς άσχημο. Surprise doomsayer.

Αρκετά καλή aggro κάρτα με όλα όσα χρειάζεται μια aggro κάρτα. Lifesteal, rush, beast.

Πολύ καλό board control minion, αφού έχει 1 επίθεση είναι αρκετό.

Τρελό value για Priest.

Jaina approves. 5 mana destroy a minion.

Καλή echo κάρτα, καλά stats για το mana cost.

Αρκετά καλή κάρτα, τα coins πάντα βοηθάν τη Rogue σαν combo enablers και το 3 damage δεν είναι καθόλου άσχημο.

Ατελείωτα whirlwinds. Πιο συγκεκριμένα 7 σε ένα γύρο με 10 mana, 4 warpath,2 whirlwind και το τελευταίο charge από το Bloodrazor.

Ξέχνα τι λέει η κάρτα, είναι 1-cost.

Μια κάρτα Druid που υποστηρίζει το hand Druid deck. Κατά πόσο η συγκεκριμένη κάρτα έχει αξία τώρα που έφυγε το Mark of the Lotus δεν ξέρω αλλά θα δείξει. Με χαλάει το epic rarity.

Αν και ο Druid έχει αρκετά beasts δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο συγκεκριμένο που θέλω να φέρω πίσω με αυτή την κάρτα. Ίσως φτιάχτηκε για το Charged Devilsaur; Τροφή για σκέψη.

Την αγαπώ αυτή την κάρτα. Ουσιαστικά είναι ένα χρήσιμο hexed minion που προσθέτει value στο χέρι σου.

Απαράδεκτο rarity και έχω μείνει ακόμα με την απορία γιατί να δίνει μόνο Shaman spells και όχι random ή άλλο class.

Πολύ αργή κάρτα, ενισχύει το hand Druid deck και πιθανότατα να δει play σαν token generator.

Αυτή η κάρτα είναι καλύτερη από ότι φαίνεται. Και 5 κάρτες να έχει ο αντίπαλος στο χέρι του είναι ένα 3/7. Απλά πρόσεξε μην έχεις Brann κάτω όταν το κατεβάσεις.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάποιο περίεργο aggro/demon deck αλλά αν δεν τη δεις ποτέ ξανά στο διάστημα που θα παίζεις Hearthstone μην εκπλαγείς.

Μέτρια κάρτα, μέτρια stats, μέτριο effect. Ωραίο artwork πάντως.

Μια προσπάθεια να προωθηθεί κi’άλλιο το Warrior rush deck, μένει να δούμε με πόση επιτυχία.

Καλούτσικη κάρτα θα έλεγα, αποδεκτό rarity λίγο άσχημα stats για το mana cost αλλά στο κατάλληλο board μπορεί να σε σώσει. Σκέψου Baron Geddon φάση απλά λίγο χειρώτερο γιατί βαράει μόνο damaged minions.

Πολύ καλό αλλά αργό taunt για dragon decks.

Το backstab tou Shaman. Το overload είναι λιγάκι αμφιλεγόμενο αλλά στο κατάλληλο deck θα κάνει θαύματα.

Αυτές ήταν όλες οι κάρτες του update, ελπίζω να σε βοήθησα να διαλέξεις σε ποιες θα επικεντρωθείς αλλά πάνω από όλα ελπίζω να θυμάσαι ότι αυτά που διάβασες είναι απλά η προσωπική μου άποψη. Καλά games και είθε το RNG να είναι μαζί σου.