Καινούργιο event ξεκίνησε στο Heroes of the Storm στις 4 Ιουνίου 2018 που λέγεται Echoes of Alterac και θα κρατήσει μέχρι τις 9 Ιουλίου 2018. Το event είναι Warcraft-themed καθώς βλέπουμε τις δυνάμεις του Horde και Alliance να έρχονται αντιμέτωπες στο νέο map Alterac Pass. Εκτός από το καινούργιο map όμως αυτό το event περιλαμβάνει έναν νέο ήρωα, την Yrel με τα 8 νέα skins της, 53 portraits, 30 sprays και 2 mounts. Όπως κάθε event στο Heroes of the Storm έτσι και το Echoes of Alterac έχει quests με μοναδικά rewards.

Quests

Σε αυτό το event καλείσαι να διαλέξεις πλευρά, Alliance ή Horde. Με το που ξεκινήσεις το game θα σου βγάλει τις δύο επιλογές και στην καθεμιά μπορείς να δεις τα rewards που δίνει. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του event όταν παίζεις με φίλους σου από το friendlist έχεις +50% exp στο τέλος του αγώνα. Τα quest είναι 4:

  1. Παίξε 4 παιχνίδια με Warcraft Hero που σου δίνει σαν reward Warcraft Reinforcements Chest.
  2. Πέτυχε 50 kills/assists σε παιχνίδια που νίκησες με έπαθλο Stormpike Ram ή Swift Frostwolf Portrait.
  3. Παίξε 6 παιχνίδια με φίλους και η ανταμοιβή είναι Lordaeron ή Orgrimmar Warbanner.
  4. Νίκησε 8 παιχνίδια με Warcraft Hero και σου δίνει Stormpike Ram ή Swift Frostwolf Mount.

Skins

Garrosh

Valeera

Varian

Auriel

Muradin

Rehgar

Junkrat

Johanna

 

Alterac Pass

Αυτό το map διαθέτει καινούργια objectives και μερικά cool χαρακτηριστικά που βλέπουμε για πρώτη φορά στο Heroes of the Storm.

Αρχικά ο Πυρήνας των δύο πλευρών έχει αντικατασταθεί από τον αντίστοιχο General της πλευράς για την οποία μάχεσαι. Ο Vanndar Stormpike ηγείται των δυνάμεων του Alliance και ο Drek’Thar των δυνάμεων του Horde. Αυτοί οι Generals λειτουργούν όπως ο κανονικός πυρήνας, στην αρχή του παιχνιδιού είναι άτρωτοι, για να τους φτάσεις πρέπει να καταστρέψεις τα κάστρα από ένα lane, όταν πλησιάσεις κοντά τους σου επιτίθενται σαν κανονικοί ήρωες, χρησιμοποιούν δύο ικανότητες, Charge και Whirlwind, και  μετακινούνται μέσα στην περιοχή τους.

Το δευτερεύον objective του map είναι τα Prison Camps. Και οι δύο πλευρές έχουν μια φυλακή που περιέχει ένα καβαλάρη της αντίπαλης πλευράς. Γύρω από τη φυλακή υπάρχουν 3 Barracks που όταν αρχίσει το objective βγάζουν στρατιώτες για να προστατεύσουν τον φυλακισμένο από την αντίπαλη ομάδα. Ο σκοπός της κάθε πλευράς είναι αφενός να ελευθερώσουν τον αιχμαλωτό τους και αφετέρου να προστατεύσουν τον φυλακισμένο της αντίπαλης ομάδας. ΠΡΟΣΟΧΗ!! Οι στρατιώτες που βγαίνουν από τα Barracks μπορούν να επαναφέρουν τον έλεγχο της φυλακής αν δεν υπάρχει κανένας εχθρός να πολεμήσουν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείς να καταλάβεις τη φυλακή και να γυρίσεις στο lane σου, πρέπει να μείνεις και να πολεμάς τους φρουρούς!

Τέλος όταν ολοκληρωθεί το δευτερεύον objective και μια από τις δύο ομάδες ελευθερώσει τον φυλακισμένο της τότε αρχίζει αντίστροφη μέτρηση. Μόλις τελειώσει εμφανίζονται τρεις καβαλάρηδες, ένας σε κάθε lane με πολύ health και μια αύρα γύρω τους που δίνει speed,health regen και extra damage σε όλους τους συμμάχους που βρίσκονται κοντά του. Αυτοί οι καβαλάρηδες θα συνεχίσουν να προχωράνε στο lane μέχρι ή να πεθάνουν ή να νικήσουν τον αντίπαλο General.

Τώρα που έμαθες τι περιέχει αυτό το event μπες γρήγορα στο Heroes of the Storm, διάλεξε πλευρά και πάλεψε για τη νίκη της ομάδας σου.