Το PUBG γιορτάζει την τεράστια επιτυχία σε πωλήσεις παγκοσμίως που ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια αντίτυπα. 33 τις εκατό έκπτωση στο Steam μέχρι τις 5 Ιουλίου έχοντας να κάνει μείωση στην τιμή από το Μάρτιο του 17 που το παιχνίδι βρισκόταν σε early access.

Εκτός της νέα πίστας ‘Sanhok’ που λανσάρει αυτή την Παρασκευή η εταιρία της PUBG προμοτάρει μαζί και το ‘Event Pass’. Τι είναι το Event pass θα αναρωτιέστε?

Είναι ένα σύστημα το οποίο καταγράφει την πρόοδο σου στο παιχνίδι και σε ανταμείβει αναλόγως και όχι με τον κλασσικό τρόπο των ‘πάρε κουτιά και κλειδιά’ .Τα δώρα θα κερδίζονται υποθέτω με το ίδιο μοτίβο του CSGO , δηλαδή όταν αναβαίνεις level και όταν τελειώνεις την κάθε quest.Θα το αναμένουμε στις 22 Ιούνη μαζί με την Sanhok.

Τι γίνεται αν δεν θέλω να αγοράσω το pass? Λοιπόν, εξηγεί σε συγκεκριμένο post ότι, όσοι δεν πάρουν το πάσο θα παίζουν κανονικά την πίστα και θα προχωρούν την πρόοδο τους στις αποστολές αλλά δεν θα κερδίζουν τα ανάλογα έπαθλα. Όμως αν κάποια στιγμή αποφασίσουν να τραπούν στην αγορά του, σε ότι checkpoint έχουν φτάσει στις αποστολές θα μπορέσουν να ανοίξουν και τα δώρα που κέρδισαν πριν.

Τώρα τι θα γίνει με τα 20,000BP (battle points)?

Μετά τον χαμό που δημιούργησε μια σειρά από unwarranted bans, η εταιρία της PUBG Corp θα δώσει σε αυτούς που άθελα και μη δικαιολογημένα μπάναρε ως ‘αποζημίωση’ 20,000 Battle Points (BP).

“Σκοπός μας λέει developer είναι να εξαφανίσουμε τους χάκερς αλλά μερικές φορές κάνουμε και λάθη,”εξηγεί στο  Steam Community update. Εξηγεί πως πρέπει να κάνουμε υπομονή και ότι η προσπάθεια που κάνουν γίνεται για να έχουμε εμείς ένα καλύτερο γραφικό περιβάλλον χωρίς χάκερς. Ζητά συγνώμη και ελπίζει με τα 20,000 να καλυφθεί το διάστημα αποχής του κάθε αδικαιολόγητα μπαναρισμένου παίκτη.