Η Zoe έκανε επισήμως το ντεμπούτο της στο League of Legends All-Stars Event μερικές μέρες πριν, όταν ο  TSM’s Søren “Bjergsen” Bjerg εξαπέλυσε τις δυνάμεις της ενάντια στους βραζιλίανους αντιπάλους του. Μετά από αυτό το παιχνίδι Zoe, Ornn, και άλλοι συγκεκριμένοι ήρωες είναι συνεχώς banned, δείχνοντας τη δύναμη αυτών των ηρώων στο metagame μετά το Patch 7.24. Ακόμα και ο SK Telecom T1’s Lee “Faker” Sang-hyeok, είχε την ευκαιρία να παίξει την Zoe στο χθεσινό LPL All-Star team.

Ο Faker χρησιμοποίησε το μοναδικό moveset της Zoe για να κυριαρχήσει στο  matchup,καθώς κατάφερε 6/1/6 KDA μέχρι τα 30 λεπτά.

Ο Faker είπε στο INVEN Global μια εβδομάδα πριν ότι η Zoe παραήταν δυνατή,και αφού έπαιξε την ηρωίδα για μια εβδομάδα στο All-Stars,φαίνεται ότι οι απόψεις του Faker δεν έχουν αλλάξει καθόλου.

“When new champions first come out, they often are pretty unbalanced”

“Many players have analyzed her since she came out so she has become one of the best champions. I think she definitely needs to be nerfed soon.”

Η Zoe προς το παρόν κάθεται στο 47%  win rate για τους platinum παίκτες και μεγαλύτερο για το mid lane.Επίσης ως support κατέχει το 42% win rate σύμφωνα με το Champion.gg.

https://clips.twitch.tv/AbrasiveRacyKangarooBrainSlug