Fluffal Frenzy!

Σε δύο μέρες από σήμερα, γινόμαστε όλοι μάρτυρες ενός κοσμοϊστορικού γεγονότος. Μιας αποκάλυψης που η αναμονή της μας κρατούσε ξύπνιους τα βράδια μέχρι σήμερα και είχαμε γίνει σαν ζόμπι. Μιλάω φυσικά για το καινούριο Duelist Pack: Dimensional Guardians που τόσο περίμενες! Δεν το έχεις ξανακούσει; Λογικότατο.

Ο αγαπημένος μας πάροχος καρτών, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να καλύψει ένα κενό μερικών εβδομάδων, μας έφερε το Duelist Pack: Dimensional Guardians. Ένα ακόμα mini-set με reprints αλλά και καινούριες κάρτες που δεν ενδιαφέρουν κανέναν, δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ και γενικά θα έχει τόσο impact όσο και οι αντρικές εσπαντρίγιες.

Παρόλα αυτά όμως βλέπουμε μια κάρτα να ξεχωρίζει μέσα σε αυτό το νέο αίσχος. Το hype train, με καθημερινά δρομολόγια ανά 20 λεπτά, έχει ανεβάσει την τιμή της αρκετά ώστε αυτή τη στιγμή να θεωρείται η ακριβότερη κάρτα του set. Aς λάβουμε υπόψιν μας όμως οτι ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί όλες οι κάρτες και αυτό μπορει να αλλάξει. Σιγά μην άλλαζε. Όλα G.T.P.-approved είναι.

Frightfur Reborn λοιπόν, και τα μυαλά στο μίξερ.

Mε το deck να περιμένει στωικά στα παρασκήνια όλα αυτά τα χρόνια, προσθήκες και νέα techs περνάνε απαρατήρητα από την πλειονότητα των duelists. Δεν σημαίνει όμως οτι δεν υπάρχουν αρκετά ή οτι δεν είναι αξιοπρεπή. Αυτή τη φορά η ΚΟΝΑΜΙ (αντί να μας δώσει επιτέλους το πολυαναμενόμενο patchwork) μας δίνει μια νέα κάρτα για το archetype, το δικό τους Monster Reborn.

Προσωπικά η κάρτα δεν με ενθουσιάζει. Προσφέρει στο deck ένα effect για το οποίο άλλα decks θα έκαναν ακόμα και πεζοδρόμιο, το συγκεκριμένο όμως απλά το αφήνει αδιάφορο. Με το OTK potential να είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, το deck με τις μέχρι τώρα προσθήκες (αλλά και αρχικές κάρτες) καταφέρνει με τα ήδη υπάρχοντα καλούδια του να μεταφέρει με μεγάλη σταθερότητα μεγάλα ποσά damage στον αντίπαλο για να τελειώσει το duel. Τα effects των Frightfur fusions είναι κατασκευασμένα έτσι που και swarm μπορούν να προσφέρουν, και να boostάρουν ATKs και να επιτεθούν πέραν του δέοντος. Γιατί λοιπόν σε ένα τέτοιο deck να δώσεις ένα ακόμα Special Summon από το νεκροταφείο το οποίο θα είναι αποκλειστικά για κάποιο fusion τέρας το οποίο για να έχει μείνει στο νεκροταφείο πολύ απλά δεν το χρειάζονται; Άγνωστο.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω οτι η κάρτα είναι κακή. Συνεχίζει την ένδοξη ιστορία των broken effects με τα οποία η ΚΟΝΑΜΙ εξοπλίζει τα Fluffals για την ημέρα που θα έρθουν στο προσκήνιο. Unrestricted Monster Reborn μαζί με ένα μικρό Burial from the D.D. μαζί σε συσκευασία δώρου. Πάλι καλά να λέμε που ενώ κάνει resolve δεν σκάει και τίποτα 3χίλιαρα burn damage στον αντίπαλο. Θα μπορούσε. Ίσως όμως να μην βρει την θέση που θα ήθελαν οι δημιουργοί της, σε ένα deck που από άποψη main deck χώρου είναι πιο στριμόκωλα και από in ξενυχτάδικο μετά τις 2.

Comments

comments

Reaper of the Cards

Bio incoming in 3, 2, 1... το πίστεψες ε; Ε λοιπόν δεν έχει bio! Πλάκα κάνω, έχει. Αλέξης λέγομαι, ή αλλιώς Reaper of the Cards. Πρώην Head Admin και Ruling Guru του Dueling Network. Θα μάθεις πράγματα εδώ! Ξεκίνα το διάβασμα. Duelingbook username: Reaper of the Cards