Δωρεάν το Rocket League το ΣΚ!!!

Όσοι θέλατε να δοκιμάσετε το πιο περίεργο αλλά καλό παιχνίδι του steam σύμφωνα με τα votes του steam μπορείτε για το επόμενο Σαββατοκύριακο 5 με 9 Ιουλίου!!!

Αυτό ισχύει για όλους τους χρήστες Steam και Xbox Live Gold, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα features του game και όλα τα play lists (competitive και casual)

Και άμα σας αρέσει το παιχνίδι μετά από αυτό το Σαββατοκύριακο τότε η Psyonix έχει κανονίσει 50% έκπτωση για τις 9 του μήνα και στις 2 πλατφόρμες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το discord!

Ή το reddit!

  • Free Weekend Start Time: Thursday, July 5 at 10am PDT (1pm EDT, 7pm CEST)
  • Free Weekend End Time: Monday, July 9 at 10am PDT (1pm EDT, 7pm CEST)

Comments

comments

Alexios Papadopoulos

For dank memes press Alt+F4