Το Greekwatch Cup είναι ένα Ελληνικό overwatch τουρνουά με σκοπό την ανάπτυξη του community μας. Προσπαθούν οι ίδιοι να βοηθήσουν όλους τους συμμετέχοντες στο τουρνουά μέσω διαλόγου για τα λάθη που συνέβησαν για την καλυτέρευση του gamesense πάντα μέσω της εποικοδομητικής κριτικής.

Κάθε Σάββατο διαγωνιστείτε  με το team σας εναντίον άλλων ελληνικών ομάδων για την πρωτιά  ή απλά για εμπειρία.

Ταυτόχρονα με τους αγώνες θα υπάρχει livestream στο κανάλι τους στο twitch, όπου οι casters θα σχολιάζουν το game.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο prize αλλά οι νικητές θα μπορούν να καυχιούνται για την νίκη τους για μια ώρα στο stream των casters.

Το greekwatch έχει σκοπό να ανεβάσει το ελληνικό overwatch community, δηλαδή μπορείτε να συμμετάσχετε στο τουρνουά ανεξαρτήτως του sr σας. Δεν ενισχύει τόσο τον ανταγωνισμό όσο το να γίνεται καλύτεροι μάθαινοντας από τα λάθη σας αλλά και από τους καλύτερους παίκτες.

Οι τρεις βασικοί κανόνες ένταξης του τουρνουά , είναι η ύπαρξη τεσσάρων ή περισσότερων Ελλήνων παικτών και το ότι η ομάδα θα πρέπει να έχει maximum μέσο όρο 3750sr (Αν τελείωσε ο παίκτης GM την προηγούμενη season τότε μετράμε με το υψηλότερο peak του , ενώ από master και κάτω μετράμε το τελικό του sr) . Τέλος , όλοι οι παίκτες θα πρέπει να έχουν το προφίλ τους public , τα private profiles απαγορεύονται.

Μαζέψτε φίλους , χτίστε ομάδες και προσπαθήσετε να διεκδικήσετε τον τίτλο του Greekwatch Cup. Η αλλιώς μπείτε στο τουρνουά ως free agent και θα σας βοηθήσουν οι ίδιοι να βρείτε ένα team άξιο ανταγωνισμού.

 

Για να ενημερωθείτε με σχετική ανακοίνωση για το πως κάνετε εγγραφή στο τουρνουά μπείτε :

Left Click Club https://discord.gg/M57bGuT

 

 Battlefy : Left Click Club https://battlefy.com/left-click-club

 

https://www.twitch.tv/greekwatch .