Στο προηγούμενο update του Hearthstone, Cobolds and Catacombs, είδαμε τα dungeon runs, νέες κάρτες και, συνεπώς, πολλά νέα decks. Αν νομίζατε ότι δεν θα έβγαινε καινούριο game mode για αρκετό καιρό πέσατε έξω γιατί στις 13/4/2018 βγήκε το Witchwood που έχει, surprise surprise, καινούργιο single-player mode όπως τα dungeon runs, που δεν έχει βγει ακόμα αλλά σύμφωνα με το φόρουμ αναμένεται σε δύο εβδομάδες, και πολλές καινούριες κάρτες. Για να δούμε αναλυτικά όμως τι περιλαμβάνει αυτό το expansion καθώς και όλες τις νέες κάρτες.

 

Mechanics

Echo

Αυτό το νέο mechanic χρησιμοποιείται πλέον από συγκεκριμένα minions και spells στο witchwood. Ουσιαστικά σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις αυτό το minion/spell περισσότερες από μία φορές στον ίδιο γύρο, κάτι σαν το Unstable Evolution. Όσο έχεις τα mana crystals μπορείς να παίζεις αυτές τις κάρτες μέχρι να το εξαντλήσεις. Πολύ ενδιαφέρον μηχανισμός που αναμένεται να χρησιμοποιηθεί κατά κόρων από τους Hearthstone players.

Rush

Το rush, παρόμοιο με το παλιό καλό charge που όλοι αγαπάμε, επιτρέπει στα minions που το έχουν να επιτίθενται σε αντίπαλα minions στο γύρο που τα παίζεις. Σαν charge δηλαδή αλλά δεν μπορείς να χτυπήσεις τον αντίπαλο face. Αμφιλεγόμενος μηχανισμός αλλά σίγουρα με μέλλον μπροστά του και πληθώρα καρτών να το υποστηρίζουν.

Worgen

Τα worgens είναι νέου είδους minions που κάθε γύρο που μένουν στο χέρι σου αλλάζουν stats. Όπως δείχνει και η εικόνα, στο τέλος του γύρου σου η επίθεση του θα γίνει ζωή και το αντίστροφο. Πολύ ευέλικτες κάρτες που καλύπτουν πολλές περιστάσεις.

Odd/Even cost

Ακόμα ένα καινούργιο mechanic, οι odd και even cost cards, ήρθαν στο κόσμο του Hearthstone. Ουσιαστικά αυτός ο μηχανισμός σε προτρέπει να φτιάξεις decks με ζυγό ή μονό αριθμό mana cost. Οι δύο πιο πάνω Legendary κάρτες απλά προσθέτουν ένα έξτρα twist σε αυτά τα decks και πιθανότατα μεγαλύτερο winrate.

Cards

Ακολουθούν εικόνες με όλες τις κάρτες που περιλαμβάνει το Witchwood.

Καλό unpacking Hearthstone players και είθε το RNG να είναι μαζί σας στα games σας!!