Η τρίτη σεζόν του For Honor ξεκινάει στις 15 Αυγούστου και φέρνει νέο περιεχόμενο και έναν νέο τρόπο για να παίξετε.. Η νέα σεζόν που ονομάζεται “Grudge & Glory” εισάγει 2 νέους ήρωες στο παιχνίδι τον Gladiator και τον Highlander, καθώς και 2 νέα map νέο gear και  ranked duel τουρνουά τα οποία προκαλούν τους παίχτες να παίξουν για καινούρια rewards. 

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες το “Grudge & Glory” θα εισάγει πολλές αλλαγές στο παιχνίδι. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές απ αυτές

Ο Gladiator και ο Highlander μάχονται για τους Knights και τους Vikings αντίστοιχα και ο καθένας τους φέρνει στο παιχνίδι μια μοναδική μορφή “βίας”. 

Οι Highlander κρατάνε ένα πολύ μεγάλο σπαθί (Claymore) το οποίο έχει μεγαλύτερο βάρος απ το κάθε άλλο σπαθί και μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 2 Fighting styles, το αμυντικό :  γεγονός που τους κάνει τρομερούς αντιπάλους  και προσβλητικό (offensive) , το οποίο τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν πολύ πιο θανατηφόρες επιθέσεις, αλλά τους εμποδίζει να κάνουν Block.

 

Οι Gladiator απ την άλλη φοράνε ελαφριά πανοπλία και κουβαλάνε τρίαινα και ασπίδα στη μάχη. Είναι πολύ ευέλικτοι και έχουν γρηγορότερα cooldown από τους άλλους ήρωες.

Και οι δύο νέοι ήρωες θα είναι διαθέσιμοι χωρίς επιπλέον χρέωση για τους κατόχους Season Pass στις 15 Αυγούστου, ενώ όλοι οι άλλοι παίκτες θα μπορούν να τους ξεκλειδώσουν για 15.000 Steel από τις 22 Αυγούστου. 

Καλή μου φαίνεται προσωπικά η 3η σεζόν του παιχνιδιού με αρκετές αλλαγές και βελτιώσεις όπως είδα και  στο trailer. Επίσης το ότι θα μπορείς να αποκτήσεις τους νέους ήρωες με διαφορετικό τρόπο εκτός από το να τους αγοράσεις με χρήματα, είναι επίσης πολύ καλό. Πείτε μας και σεις την γνώμη σας.