Η λογική απάντηση στο να ειπωθεί ότι το Watch Dogs 3 βρίσκεται σε εξέλιξη θα ήταν να πει κανείς: “Φυσικά είναι.” Το Watch Dogs είναι μια σημαντική, γνωστή σειρά παιχνιδιών που έχει γίνει αρκετά επιτυχημένη για το Ubisoft και, όπως το Assassin’s Creed και το Far Cry, έχει σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες για τα περισσότερα. Όμως, όπως σημείωσε το PlayStationLifeStyle την περασμένη εβδομάδα, και μερικά ακόμη πιο συγκεκριμένα σημάδια που παρακολουθούνται πρόσφατα ήρθε στο φως.

Πρώτα απ ‘όλα, όπως σημειώσαμε στην ανώνυμη συνάντηση της ημέρας “Fools Day”, μια “κονσόλα διαχείρισης” που εμφανίστηκε στην τοποθεσία Uplay για την ημέρα επέτρεψε στους παίκτες να το μπερδέψουν, να παρακολουθήσουν το Watch Dogs , για να ανακαλύψουν πληροφορίες, Συμπεριλαμβανομένης μιας λίστας με παιχνίδια που δεν έχουν κυκλοφορήσει.Υπήρχε επίσης ένα tweet που εμφανίστηκε εν συντομία στο επίσημο Watch Dogs λογαριασμό που δηλώνει κρυφά “Αυτό είναι όλο”, το οποίο το PlayStation Universe πρότεινε θα μπορούσε να είναι η αρχή μίας εκστρατείας μάρκετινγκ ιών .

Αλλά αυτό που πραγματικά σφράγισε τη συμφωνία ήταν ένα UbiCentral βίντεο που δηλώνει ότι ο Sam, ο βοηθός που μοιάζει με την Siri, ενσωματωμένος στην κινητή εφαρμογή της Ubisoft, έριξε την ίδια την δεκάρα. “Το Watch Dogs 3 δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά από την τελευταία νωρίτερη δοκιμή εγινε πολύ σταθερό”, δήλωσε η εφαρμογή με θετικό τρόπο όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της συνέχειας. “Η ομάδα της Dev κάνει θαύματα! Δεν μπορείς να περιμένεις να το δοκιμάσεις!”

Βέβαια σίγουρη απάντηση δεν υπάρχει ακόμη και δεν γνωρίζουμε εαν όντως ισχύουν όλα αυτά Ο Σαμ παραμένει μια τεχνολογία σαν την Σιρι για αυτό τίποτα δεν είναι σίγουρο. Έτσι και αλλιώς πότε κάποιος μπόρεσε να μιλήσει με την Σιρι σοβαρά? κατα πόσο μάλλον με τον Σαμ !