Ο γνωστός σε όλους μας PUBG streamer Shroud έφαγε 30 μέρες ban στο PUBG, αφού χρησιμοποίησε έναν hacker για να πετάξει στο PUBG με ένα αυτοκίνητο. Ο Shroud ότι έκανε, το έκανε για χαβαλέ και δεν είχε σκοπό να καταστρέψει το παιχνίδι για τους υπολοίπους παίχτες, παρόλα αυτά η Bluehole δεν γέλασε με τα αστεία του.

 

 

Ο hacker είχε σκοτώσει μια φορά τον Shroud, πατώντας τον  με το αυτοκίνητο και έπειτα εμφανίστηκε πετώντας μπροστά στον streamer και για δεύτερη φορά,ο Shroud εκνευρισμένος που ο hacker, μετά από τόση ώρα δεν είχε φάει ban προτίμησε να κάνει μια όμορφη βόλτα πετώντας με το αυτοκίνητο του hacker. Ο Shroud πέρασε αρκετή ώρα με το hacker, πετώντας με το αυτοκίνητο του και πήρε και ένα Kill, αφού ο hacker του είπε που είναι ο αντίπαλος. O γνωστός streamer κατά την διάρκεια του stream ήταν σίγουρος ότι θα δεχτεί ban παρόλα αυτά συνέχιζε, γιατί διασκέδαζε πάρα πολύ, λέγοντας κιόλας ότι αυτό το round με τον hacker ήταν το πιο διασκεδαστικό που είχε παίξει  πότε στο PUBG.

Σίγουρα πάντως ο Shroud δεν νιώθει και τόσο ενοχλημένος από το ban, έχοντας ήδη ξεπεράσει το κενό του PUBG αντικαθιστώντας το με το Multiplayer tactical shooter Rainbow 6 Siege, όπου και σε αυτό το παιχνίδι μας μαθαίνει πως να στοχεύουμε καλύτερα.