Νέος Champion ανακοινώθηκε με teaser trailer από τη Riot την προηγούμενη εβδομάδα, και κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο λόγος για τον Pyke, the Ripper. Ο Αντεροβγάλτης έρχεται της επόμενες μέρες, ορκισμένος για εκδίκηση από όσους τον πρόδωσαν αφήνοντας τον να τον φάνε τα τέρατα της αβύσσου. Πάμε να δούμε όμως ένα προς ένα τα skill του (τα οποία περιλαμβάνουν μία μεγάλη έκπληξη).

Η Passive του επιτρέπει να αναπληρώνει γρήγορα ένα μέρος της ζωής του, ενώ ταυτόχρονα μετατρέπει το bonus life που διαθέτει σε damage.

H Q κάνει slow τους αντιπάλους που βρίσκονται μπροστά του και όταν πατηθεί παρατεταμένα κάνει hook.

Με την W κινείτε γρήγορα στα νερά του παιχνιδιού, κολυμπώντας αόρατος για τους αντιπάλους του.

Η E του επιτρέπει να κινηθεί γρήγορα προς τα μπροστά αφήνοντας πίσω του ένα φάντασμα, το οποίο κάνει damage και stun σε όποιον αντίπαλο περάσει κατά την επιστροφή του στον Pyke.

Και έρχεται η R για να μας δώσει κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά στο League of Legends. Αρχικά επιτίθεται σε ένα X, εκτελώντας όσους έχουν κάτω από μία συγκεκριμένη ζωή, και κάνοντας στο υπόλοιπους αντίστοιχο damage. Όλα φυσιολογικά ως εδώ. Όταν όμως κάποιος πεθαίνει από το συγκεκριμένο skill, ο τελευταίος συμπαίκτης που έκανε Assist, δεν παίρνει Assist. Παίρνει Κill KAI αυτός μαζί με όλο το gold που θα έπαιρνε αν έκανε το Kill ο ίδιος!!!

Τον περιμένουμε με ανυπομονησία να δώσει το παρόν στο Φαράγγι των Επικαλεστών!!

Trailer στα Αγγλικά:

Trailer στα Ελληνικά: