Game ReviewsReviews

Scarlet Nexus Review

Κάθε χρόνο βλέπουμε αρκετά JRPG από όλα τα είδη που σπανίως καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν. Εταιρίες όμως όπως η Bandai Namco δημιουργούν αρκετούς τίτλους αλλά και νέα IP που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν μέσα στον πληθωρισμό. Ένα από αυτά τα ξεχωριστά IP είναι και το Scarlet Nexus. Ένα ολοκαίνουργιο Action-RPG παιχνίδι που κήρυξε και την επίσημη έναρξη των ΑΑΑ JRPG τίτλων στη νέα γενιά και κατάφερε να εντυπωσιάσει. Πάμε λοιπόν να δούμε πως κατάφερε το Scarlet Nexus να διαφοροποιηθεί τόσο από άλλα παιχνίδια αλλά και πως κλείνει το μάτι σε κάθε Anime φαν.

Scarlet Nexus Review
Yuito Sumeragi and Kasane Randal

Δυο ιστορίες, μία σύγκρουση

Η ιστορία μας ξεκινάει διαλέγοντας έναν από τους δύο πρωταγωνιστές, είτε τον Yuito Sumeragi είτε την Kasane Randal. (Για πρώτο Playthrough προτείνουμε τον Yuito). Οι δύο χαρακτήρες μας βρίσκονται σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι γεννιούνται με δυνάμεις (Φωτιά, τηλεμεταφορά, διόραση κλπ.) και ζουν σε μία κοινωνία που βρίσκεται σε συνεχή πόλεμο με τέρατα που ονομάζονται ”Others”. Όσοι επιλέγουν να πολεμήσουν αυτά τα τέρατα μπορούν να ενταχθούν στην ειδική μονάδα ειδικών δυνάμεων OSF (Others Suppression Force) και να πολεμήσουν τους Others για ένα καλύτερο μέλλον.

Scarlet Nexus Review
Others ”Vase Paws”

Οι νεαροί πρωταγωνιστές μόλις έχουν ξεκινήσει την πορεία τους στην OSF και βρίσκονται σε διαφορετικές ομάδες με διαφορετικά μέλη και αρχηγούς. Γνωρίζονται αρκετά νωρίς από την ένταξη τους στην OSF και ανακαλύπτουν πως έχουν την ίδια δύναμη (Psychokinesis – Ψυχοκινησία ((Σηκώνω και πετάω πράγματα))) ενώ παράλληλα o Yuito έχει την αίσθηση πως έχει ξαναδεί την Kasane όταν ήταν μικρός. Συνεχίζοντας, ο καθένας έχει από 4 διαφορετικά μέλη στην ομάδα του και κάθε φορά που συναντιούνται δημιουργούνται μεγαλύτερα ερωτηματικά αλλά και συγκρούσεις μεταξύ τους.

Εκατομμύρια ερωτήματα

Η ιστορία του Scarlet Nexus θα κληθεί να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα. Όπως για παράδειγμα τι είναι τα Others, τι μυστικά κρύβει η OSF και γιατί η Kasane θέλει να σκοτώσει τον Yuito και την οικογένεια του. Μετά από την πρώτη ώρα του παιχνιδιού, η πλοκή γίνεται όλο και πιο περίεργη και ταυτόχρονα παράξενη. Καταφέρνει να μεταφέρει αυτό που θέλει να πει τόσο σωστά, που εσείς ως θεατής στη μέση του παιχνιδιού δε θα μπορείτε να εμπιστευτείτε ούτε τον εκάστοτε πρωταγωνιστή. Ο παράγοντας όμως που κάνει το Scarlet Nexus τόσο ξεχωριστό δεν είναι μόνο το φανταστικό σενάριο της ιστορίας αλλά και το απίθανο cast των χαρακτήρων.

Scarlet Nexus Review
Main Cast

Ο κάθε χαρακτήρας από το βασικό cast (10) έχει τις δικές του ιδιοτροπίες, δυνάμεις αλλά και μυστικά. Ο καθένας έχει τον δικό του λόγο να βρίσκεται στην ομάδα που βρίσκεται και το Backround του ταιριάζει και συνδέεται απόλυτα με την ιστορία. Ο χωρισμός των δύο ομάδων είναι και η έξυπνη δικαιολογία για να παίξετε και με τους δύο πρωταγωνιστές. Η κάθε ιστορία κρατάει από 20 με 25 ώρες και άμα θέλετε να μάθετε όλα τα γεγονότα θα πρέπει να παίξετε και με τον Yuito και με την Kasane. Βλέποντας την ιστορία να εξελίσσεται από την εκάστοτε πλευρά, καταφέρνετε να μάθετε τα το κίνητρο πίσω από τις πράξεις τους αλλά και να σας απαντηθούν σημαντικά ερωτήματα. Φυσικά υπάρχουν και αρκετές κοινές σκηνές όταν οι δύο χαρακτήρες βρίσκονται μαζί, αλλά δεν είναι αρκετές για να σας κάνουν να αισθανθείτε πως παίζετε την ίδια ιστορία, ειδικά με τις διαφορές που υπάρχουν στο gameplay.

Η δύναμη του μυαλού

Ως προς το Gameplay, το Scarlet Nexus είναι ένα Action RPG με γρήγορη δράση και πολλούς διαφορετικούς μηχανισμούς που ταυτόχρονα χρειάζονται όλοι. Ο Yuito χρησιμοποιεί ένα katana και η Kasane ιπτάμενα μαχαίρια που όπως καταλαβαίνετε υπάρχει διαφορά στις κινήσεις του κάθε χαρακτήρα. Ύστερα, υπάρχουν τα SAS abilities, οι δυνάμεις του υπόλοιπου cast που δανείζεται ο πρωταγωνιστής προς όφελος του. Πριν αναφερθούμε στις δυνάμεις να πούμε πως υπάρχουν μηχανισμοί όπως Dodge, dash, jump, counter attack ενώ δεν υπάρχει άμυνα. Ύστερα, υπάρχει επιλογή healing item, ή sp recovery/boost και η μπάρα Sp που μειώνεται κάθε φορά που χρησιμοποιείται η δύναμη του πρωταγωνιστή (Psychokinesis).

Scarlet Nexus Review
psychokenisis attack

Την συγκεκριμένη δύναμη όπως προαναφέραμε, την χρησιμοποιεί ο Yuito και η Kasane είτε σε combo (για περισσότερη ζημιά) είτε ως βασική ranged επίθεση. Με το R2 (PS controller) πετάτε αντικείμενα πιο μικρά έως και αμάξια, ενώ με το κουμπί L2 γίνεται interaction με μεγαλύτερα αντικείμενα που προκαλούν πολύ μεγαλύτερη ζημιά αλλά και σε περισσότερους εχθρούς.

Scarlet Nexus Review
Special Psychokenisis

Στις Special επιθέσεις υπάρχει ένα γρήγορο QTE που μερικές φορές είναι ένα κουμπί, άλλες είναι μοχλός (ανάλογα το αντικείμενο). Επίσης, κάθε ένα από αυτά τα αντικείμενα έχουν και το δικό τους animation, καθώς είναι όλα διαφορετικά (Ταμπέλες, βαγόνια, containers, βράχοι κλπ.). Τώρα, οι δυνάμεις SAS ενεργοποιούνται με το R1 και το αντίστοιχο κουμπί της δύναμης (κύκλος, τετράγωνο, τρίγωνο ή Χ) και όπως καταλαβαίνετε μπορείτε να έχετε μέχρι τέσσερις. Στην αρχή του παιχνιδιού θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε μόνο μία κάθε φορά και να αλλάζετε όποτε επιθυμείτε.

Scarlet Nexus Review
Pyrokenisis

Φυσικά υπάρχει κάποιο χρονικό όριο που σας επιτρέπεται να έχετε ανοιχτή την κάθε δύναμη και όταν τελειώσει υπάρχει το αντίστοιχο CD μέχρι να την ξαναχρησιμοποιήσετε.

Brain Field και Brain Drive

Δύο επιπλέον μηχανισμοί του Gameplay που σας προσφέρουν δύναμη και ταχύτητα. Δίπλα από το HUD της ζωής υπάρχουν δύο μπάρες που γεμίζουν, το Brain Field και το Brain Drive. Η μπάρα του Brain Field όταν γεμίσει ενεργοποιείται αυτόματα και σας δίνει ένα αρκετά τίμιο boost στη δύναμη και στην ταχύτητα των κινήσεων σας.

Scarlet Nexus Review
Brain Field

Από στιλιστική άποψη, οι χαρακτήρες βάζουν μάσκα και κουκούλα ενώ η μουσική δυναμώνει γιατί τα πράγματα σοβαρεύουν. Για ένα χρονικό διάστημα λοιπόν που έχετε ενεργό το Brain Field, παίρνετε περισσότερα XP από τους εχθρούς, ασκείτε περισσότερη ζημιά και έχετε μεγαλύτερη ταχύτητα. Ύστερα, έχουμε το Brain Drive, εξίσου μία μπάρα που γεμίζει, μόνο που πρέπει να το ενεργοποιήσετε εσείς. Με την δύναμη του μυαλού του, ο χαρακτήρας δημιουργεί ένα εικονικό πεδίο και μέσα σε αυτό είναι ο κυρίαρχος.

Scarlet Nexus Review
Brain Drive

Πλέον τα χτυπήματα σας δε γίνονται με το όπλο του χαρακτήρα, αλλά με πράγματα που έχει σηκώσει ο χαρακτήρας με την δύναμη του. Ένας πραγματικός χαμός από ωμή δύναμη που φαίνεται πως χάνεται ο έλεγχος. Η ισορροπία όμως του συγκεκριμένου μηχανισμού υπάρχει και είναι ύπουλη. Από την ώρα που θα μπείτε στο BD έχετε κάποιο χρονικό όριο. Εάν δεν απενεργοποιήσετε την δύναμη πριν την λήξη του χρόνου, τότε ο χαρακτήρας δε θα αντέξει την δύναμη βγάζοντας σας κατευθείαν Game Over.

Τελειωτικό χτύπημα

Σχεδόν σε όλους τους εχθρούς, κάτω από την μπάρα ζωής τους υπάρχει και μία κίτρινη μπάρα. Εάν καταφέρετε να βρείτε το Weak spot και στοχεύσετε εκεί, τότε θα μπορέσετε να κάνετε Stun τον εχθρό και να τον αποτελειώσετε με ένα όμορφο animation με την ονομασία Brain Crush. Ένα άκρως ικανοποιητικό finisher με πολλά διαφορετικά animations για κάθε εχθρό που δε θα τα βαρεθείτε ποτέ.

Scarlet Nexus Review
cool finisher

Δέντρο με νόημα

Το γνωστό σε όλα τα RPG παιχνίδια, Skill Tree. Στο Scarlet Nexus έχει την ονομασία Brain Map και εκεί επενδύετε τα Brain Points που κερδίζετε με κάθε Level up. Υπάρχουν πέντε διαφορετικές διακλαδώσεις που αφορούν διαφορετικές δυνάμεις και άμα θέλετε να τα ξεκλειδώσετε όλα θα πρέπει να φτάσετε 80 Level.

Scarlet Nexus Review

Το ερώτημα όμως όπως και σε κάθε παιχνίδι, είναι αν είναι χρήσιμο και αν αλλάζει το gameplay. Η απάντηση είναι θετική καθώς χωρίς το Brain Map δε θα καταφέρετε να επιβιώσετε μετά την μέση του παιχνιδιού. Εκτός από κινήσεις όπως μεγαλύτερα combo, charged attack και Passives, υπάρχουν και counter attack, double jump, jump dash κλπ. Το πιο σημαντικό όμως, είναι πως θα ξεκλειδώσετε την χρήση SAS για περισσότερες από μία δύναμη ταυτόχρονα. Η πρώτη αναβάθμιση σας δίνει μέχρι 2 ταυτόχρονες δυνάμεις και η δεύτερη μέχρι 4 δυνάμεις.

Scarlet Nexus Review
Pyro and Teleport

Μπορεί να ακούγονται πολλές οι 4 δυνάμεις ενεργές ταυτόχρονα, όμως από ένα σημείο και μετά είναι απαραίτητες για τα τελευταία dungeon. Επίσης φαίνεστε υπερβολικά badass όταν έχετε ηλεκτρισμό με teleport μαζί με δύο κλώνους και ταυτόχρονα slow motion.

Εξοπλισμός

Φυσικά έχουμε μία ποικιλία όπλων για κάθε χαρακτήρα. Οι πρωταγωνιστές μάλιστα στο τέλος του παιχνιδιού παίρνουν και από ένα ”θρυλικό” όπλο. Τα όπλα συνήθως αγοράζονται από το Shop μετά από κάθε chapter αλλά μπορούν επίσης να δημιουργηθούν ”Refined” εκδόσεις των όπλων μέσω του exchange shop. Ύστερα, υπάρχουν τα Plug ins που ουσιαστικά είναι τα buff item του κάθε χαρακτήρα. Υπάρχουν διαθέσιμα 3 slot και ανεβάζουν HP, Damage, Power, Ability, XP κλπ. Τέλος, μπορείτε να βάλετε στους χαρακτήρες εκατοντάδες διαφορετικά cosmetic που είναι αρκετά χαριτωμένα αλλά και περίεργα, όπως αυτό:

Scarlet Nexus Review

Το απόλυτο Anime Video Game

Φίλοι για δέσιμο

Μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργος ο τίτλος, όμως αναφερόμαστε στο κλασσικό Bond system που στοιχειώνει σχεδόν όλα τα JRPG εδώ και χρόνια. Ευτυχώς όμως που στο Scarlet Nexus γίνεται σχετικά σωστά και οι ανταμοιβές είναι πολύ καλές. Αρχικά έχουμε τα Bond episode που γίνονται μεταξύ του πρωταγωνιστή και των μελών της ομάδας του σε κάθε standby phase (ενδιάμεσα μικρά κενά σε κάθε chapter). Μέσα από αυτά τα επεισόδια θα μάθετε περισσότερο το backstory του κάθε χαρακτήρα αλλά και θα αυξήσετε τις φιλικές σας σχέσεις. Υπάρχουν 6 bond επίπεδα για κάθε χαρακτήρα (9 στον yuito και 9 στην kasane) και σε κάθε επίπεδο αναβαθμίζεται σημαντικά η δύναμη SAS που σας δανείζει ο εκάστοτε χαρακτήρας.

Scarlet Nexus Review
SAS template

Τα πιο σημαντικά level σε κάθε bond είναι το 3 και 4. Στο Bond Level 3 ξεκλειδώνουμε το Combo vision, μία επέκταση ενεργής δύναμης του SAS. Πατώντας το L1 και το αντίστοιχο κουμπί, μειώνεται κατευθείαν η μισή μπάρα του εκάστοτε SAS abillity και εμφανίζεται ένα ολόγραμμα του χαρακτήρα που έχει την δύναμη και κάνει μία δυνατή κίνηση.

Scarlet Nexus Review
Shiden και kyoka Combo vision

Ύστερα στο Level 4 ξεκλειδώνουμε το Assault Vision. Κατά την διάρκεια της μάχης υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί στην οθόνη σας ο συνδυασμός κουμπιών τρίγωνο και κύκλος. Πατώντας τα εμφανίζεται ο χαρακτήρας που δείχνουν τα κουμπιά και κάνει μία ακόμα πιο δυνατή κίνηση.

Scarlet Nexus Review
Hanabi Assault Vision

Τα υπόλοιπα επίπεδα είναι πιο πολύ Passive ικανότητες και περισσότερος χρόνος που μπορείτε να έχετε ενεργή μία ικανότητα. Το σημαντικό είναι πως το Bond System έχει τον δικό του ρόλο που βοηθάει και στην επέκταση του lore και του Gameplay χωρίς να γίνεται ένα ανούσιο Dating Sim όπως σε πολλά JRPG.

Δώρα και διακόσμηση

Τώρα, για να ανεβάσετε το Bond με κάποιον φίλο σας υπάρχει και το επίσης κλασσικό σύστημα δωροδοκίας. Σίγουρα το να ψάχνουμε υλικά για να κάνουμε Exchange δώρα από το Shop δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, όμως οι developers έχουν κάνει κάτι όμορφο. Κάθε δώρο έχει και την δική του μοναδική θέση στη βάση. Αυτό έχει ως συμπέρασμα να ”στολίζετε” το hideout σας με κάθε δώρο που δίνετε σε κάποιον. Δείτε παρακάτω ένα παράδειγμα:

 • Scarlet Nexus Review
 • Scarlet Nexus Review

Τέλος, κάθε δώρο χρησιμοποιείται από τους χαρακτήρες. Γνωρίζουμε πως αυτά είναι λεπτομέρειες όμως εκτιμάμε αυτά τα animation που έχουν οι χαρακτήρες και κυριολεκτικά κάθε αντικείμενο (σύνολο 68). Αυτό δίνει μία ζωντάνια στη βάση και αρκετές φορές σας κάνει να χαζεύετε απλά τριγύρω μπας και δείτε κάποιο καινούργιο animation. Δηλαδή, ποιος δε θα ήθελε να δει τον τύπο που μπορεί να γίνει αόρατος να κάνει μαγικά.

Scarlet Nexus Review
Μα που πήγε

Κλισέ

Όχι δεν κάναμε κάποια αναφορά στη Στικούδη, αναφερόμαστε στα αρκετά JRPG κλισέ των χαρακτήρων. Εκ πρώτης όψεως, θα δούμε τον εκνευριστικό της παρέας, τον τούμπανο, το παιδάκι και πάει λέγοντας. Η αλήθεια είναι πως όντως αρκετοί σχεδιασμοί είναι κλισέ, παρόλα αυτά ο χαρακτήρας τους μεταμορφώνεται και εξελίσσεται με το πέρασμα της ιστορίας. Για παράδειγμα, ο πιο εκνευριστικός χαρακτήρας θα νοιαστεί για εσάς, ή ο πιο κουλ χαρακτήρας κρύβει τα περισσότερα μυστικά. Στο τέλος της ημέρας θα τους θυμάστε ως χαρακτήρες τον καθέναν ξεχωριστά, όμως το καλούπι τους είναι κάτι που έχουμε πράγματι δει πολλές φορές.

Σπαθιά, φωνές και σαξόφωνα

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τους τεχνικούς τομείς του Scarlet Nexus. Ξεκινώντας από το ακουστικό κομμάτι έχουμε αρκετά θετικά στοιχεία. Ο ήχος των Voice actors είναι καθαρός και με σωστό ύφος. Να σημειωθεί πως ολόκληρο το παιχνίδι δοκιμάστηκε με τις Αγγλικές φωνές οι οποίες έχουν κριθεί ως ισάξιες των Ιαπωνικών. Τώρα, οι ήχοι των δυνάμεων και των πραγμάτων που πετιούνται δεξιά και αριστερά είναι αρκετά ουδέτεροι, ο ήχος όμως από το σπαθί του Yuito είναι πραγματικά πολύ καθαρός και σοβαρός (ειδικά στα finisher). Όμως για άλλη μία φορά όπως και σε πολλά JRPG, την παράσταση την έκλεψε το Soundtrack. Κομμάτια για όλες τις περιπτώσεις, όλες τις πίστες, πόλεις, αλλά και για πιο προσωπικές στιγμές. Εάν επιθυμείτε ακούστε τις παρακάτω επιλογές για να πάρετε μία μικρή γεύση των απίστευτων τραγουδιών.

1.Go on, Scarlet Guardians (Cool είσοδος – ξαδερφάκι του Persona 5)

2.Suoh – A Sparkling Red Metropolitan (Η πιο Chill και όμορφη μουσική πόλης)

3.Mizuhagawa District Mission Ost (Υπέροχη jazz για να πάει καλά η μάχη)

Υπάρχουν πολλά ακόμα, όμως πιάσατε το νόημα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάτσετε αρκετές φορές AFK είτε στη βάση σας είτε στην πόλη Suoh μόνο και μόνο για τα υπέροχα αυτά OST.

Eye Candy

Ας περάσουμε στον τομέα της οπτικής παρουσίασης. Ως Anime style παιχνίδι, το Scarlet Nexus έχει ”Fixed” γραφικά. Με μία πρώτη ματιά θα μπορούσε κανείς να πει πως υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με το Code Vein. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν, όμως το Scarlet έχει πολύ πιο ζωντανά χρώματα με λιγότερες σκιές και μεγαλύτερη έμφαση στο κόκκινο. Είναι αξιοπρεπές έμφαση για next gen τίτλο και επιτέλους βλέπουμε έμφαση στα γραφικά των backrounds. Υπάρχουν σημαντικές λεπτομέρειες στα αντικείμενα και στα μοντέλα των χαρακτήρων και ιδίως στις εκφράσεις.

 • Scarlet Nexus Review
 • Scarlet Nexus Review
 • Scarlet Nexus Review
 • Scarlet Nexus Review

Οι εκφράσεις των προσώπων μπορεί από την μία να είναι πολύ καλές, όμως υπάρχει και ένα αρνητικό. Το Lip Synch του παιχνιδιού είναι ανύπαρκτο. Γνωρίζουμε πως είναι δύσκολο έργο σε Anime παιχνίδια, όμως το να ανοιγοκλείνουν οι χαρακτήρες το στόμα τους όλη την ώρα είναι κουραστικό. Τα υπόλοιπα animations είναι πολύ ομαλά. Το σπαθί και του Yuito όταν μπαίνει στη θήκη, οι χαρακτήρες που παίζουν με τα δώρα τους και τα finishers είναι μερικά απλά παραδείγματα.

Η χαρά του DualSense

Ως παιχνίδι της νέας γενιάς, το Scarlet Nexus εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του DualSense. Εκτός από τα κλασσικά τραντάγματα, τo Haptic Feedback κάνει ευχάριστη κάθε επίθεση με Psychokinesis και Finisher. Τα πλήκτρα R2 και L2 είναι βαριά και όταν γίνεται κάποιο καλύτερο combo τρέμουν με έναν ευχάριστο ρυθμό. Φυσικά για όσους επιθυμούν υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης των δονήσεων, όμως αν παίξετε σε PS5 αξίζει τον κόπο.

Δεν είναι όλα ρόδινα

Σε κάθε παιχνίδι όμως υπάρχουν και τα αρνητικά. Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, δεν αναφερθήκαμε ποτέ στα Side Quests. Ο λόγος είναι διότι υπάρχουν απλά για να υπάρχουν. Το 90% είναι κάποιο Hunt με απαιτήσεις και το άλλο 10% είναι Fetch. Οι αμοιβές για τον κόπο σας υπάρχουν στο Shop και σχετικά φτηνά, ενώ δεν υπάρχει καμία ιστορία. Δε θα γνωρίσετε καινούργιους χαρακτήρες, θα χάσετε τον χρόνο σας. Η μόνη χρησιμότητα είναι για XP farming καμιάς ώρας στην αρχή του παιχνιδιού. Ύστερα, υπάρχουν τα ενοχλητικά tips που πετάγονται συνέχεια μέσα στην οθόνη. Ακόμα και μετά από 20 ώρες που έχετε μάθει τέλεια το παιχνίδι, θα πεταχτεί στην αριστερή γωνία το πιο άκυρο Tip που θα σας εκνευρίσει.

Scarlet Nexus Review

Συμπέρασμα

Το Scarlet Nexus είναι ένα ιδιαίτερο καινούργιο IP της Bandai Namco που καταφέρνει να εντυπωσιάσει. Το αρκετά προσεγμένο και περίεργο σενάριο σε συνδυασμό με το πλούσιο gameplay και την πολύ καλή μουσική υπόσχεται μία περιπέτεια που δε θα ξεχαστεί εύκολα. Οι χαρακτήρες έχουν όλοι να πουν μία ιστορία και ταιριάζουν υπέροχα στο Lore του κόσμου. Φυσικά υπάρχουν και τα αρνητικά όπως το μηδενικό lip synch, τα ανούσια side quest και τα ενοχλητικά tip που όμως δεν είναι αρκετά για να σας χαλάσουν την απόλυτη cool Anime εμπειρία. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε λάτρεις των Anime και των JRPG παιχνιδιών, αλλά και σε αυτούς που ψάχνουν μία πολύ καλή ιστορία με αρκετές ανατροπές.

Το Scarlet Nexus κυκλοφορεί επίσημα για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X και PC.

Scarlet Nexus Review

Διαβάστε επίσης και το Review του Ratchet and Clank: Rift Apart.

Scarlet Nexus

9

9.0/10

Θετικά

 • Ενδιαφέρον ιστορία και χαρακτήρες
 • Πολύ σωστό Combat system
 • Επικό Soundtrack
 • Όμορφα χρώματα και animations

Αρνητικά

 • Ανούσια Side Quests
 • μηδενικό lip Synch
 • ενοχλητικά Tip pop ups

senior k

Gamer απο πολύ μικρή ηλικία και με πρώτο παιχνίδι το Halo 2. Ύστερα λάτρεψα τα AC, τα Jrpg και τα απαίσια memes που μέχρι και σήμερα φτιάχνω. Λατρεύω επίσης τα Anime και το DnD, ενώ ταυτόχρονα είμαι από τους λίγους console only players.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.