Κυκλοφόρησε το καινούργιο Humble Bundle, το οποίο μας προσφέρει αρκετά διαμαντάκια, καινούργια και παλιά, για την εξευτελιστική τιμή των 7.50 ευρώ. Για να πάρετε το bundle πατήστε πάνω σε αυτό το λινκ. Πάμε να δούμε τώρα τα Tiers που μπορείτε να πάρετε.

 

Στο πρώτο Tier και με ένα δολάριο (0.85 ευρώ) μπορείτε να αποκτήσετε τα  Streets of Rage, Crazy Taxi, Binary Domain και OlliOlli2: Welcome to Olliwood. Τα παιχνίδια αυτά είναι σίγουρα must play διαμαντάκια.

Στο δεύτερο Tier, με 6.37 δολάρια (5.44 ευρώ) θα πάρετε τα Surgeon Simulator: Anniversary Edition, GRID 2, Alpha Protocol™ και το Operation Flashpoint: Red River

Στο τελευταίο Tier και με 9 δολάρια (7.69 ευρώ) μπορείτε να πάρετε τα Stronghold Crusader 2 και φυσικά το καταπληκτικό Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series της Telltale Games.

 

To GameSenpai.gr έχει partnership με το Humble Bundle, αυτό σημαίνει ότι με κάθε αγορά που κάνετε από το Humble Bundle, μέσα από το affiliate link μας, κερδίζουμε και μεις ένα ποσοστό, χωρίς καμιά περαιτέρω επιβάρυνση στο πόσο που θα δίνεται αρχικά, παρόλα αυτά μας βοηθάει απίστευτα στο να συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη.