Ακολουθώντας τον Deckard Cain, ήρθε στον κόσμο του Heroes of the Storm η Yrel στις 12 Ιουνίου 2018. Η πιστή μαθήτρια του Prophet Velen και ότι πιο κοντινό σε απόλυτη και ακλόνητη πίστη στο Holy Light, η Yrel εκτελεί καθήκοντα tank warrior με ταιριαστές ικανότητες. Ας δούμε αναλυτικά ποια είναι και τι φέρνει στο τραπέζι η Yrel.

 

Γενική περιγραφή της Yrel, skills και talents.

Backstory!

Γεννημένη στο Draenor η Yrel είχε αφοσιωθεί από μικρή στην πίστη της. Μεγάλωσε στο Ναό του Karabor, το κέντρο του Holy Light για τη φυλή της και έδειξε ταλέντο στην θεραπεία. Με αυτά τα χαρακτηριστικά τράβηξε το βλέμμα του Prophet Velen που αναγνώρισε αμέσως την αξία της και την πήρε σαν μαθήτρια του διδάσκοντάς της ηγεσίας και της αυτοθυσίας. Η ήρεμη ζωή της όμως δεν κράτησε πολύ καθώς μια φατρία orc με το όνομα Iron Horde προσπάθησε να κατακτήσει το Draenor. Αυτά τα orc απήγαγαν την Yrel δίχως να γνωρίζουν τις ικανότητές της, πράγμα που τους κόστισε καθώς η ίδια απέκτησε μεγάλη πολεμική εμπειρία παλεύοντας εναντίον του Iron Horde. Μετά το θάνατο του Velen και την προδοσία από πολλά μέλη της κοινότητας του Draenor, η Yrel έγινε ηγέτης του λαού της. Επίσης έγινε μέλος του Council of Exarchs και μια από τους σημαντικότερους μεσολαβητές μεταξύ του Draenor και του Alliance.

Skills!

Divine Purpose. Cooldown 8 sec. Όταν το ενεργοποιείς chargarei την επόμενη ικανότητα που θα χρησιμοποιήσεις χωρίς mana cost. Passive ability που κάνει τις ικανότητες της Yrel να μπορούν να φορτίσουν για 1.5 sec, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά τους αλλά μειώνοντας την ταχύτητα κίνησης της Yrel κατά 25%.

Vindication. 50 mana 6 sec cooldown. Απελευθερώνει ενέργεια γύρω από την Yrel που κάνει 42 damage στους κοντινούς αντιπάλους και γιατρεύει την ίδια για 96 ζωή. Στο μέγιστο σημείο φόρτισης η ζημιά γίνεται 140 και η θεραπεία 320 ζωή.

Righteous Hammer. 50 mana 16 sec cooldown. Η Yrel χτυπάει με το σφυρί της κάνοντας 38 damage στους αντιπάλους μπροστά της και πετώντας τους μακριά. Στο μέγιστο σημείο φόρτισης αυξάνει το knockback και το damage γίνεται 125. Επίσης οι αντίπαλοι που χτυπιούνται με το Righteous Hammer στο μέγιστο σημείο φόρτισης παθαίνουν Stun για 0.75 sec.

Avenging Wrath. 50 mana 6 sec cooldown. Η Yrel πηδάει σε ένα σημείο του χάρτη κάνοντας 225 damage στους αντιπάλους στην περιοχή και Slow κατά 50% για 1 sec. Όσο φορτίζει αυτή η ικανότητα ανεβαίνει το range.

Ardent Defender. 40 mana 100 sec cooldown. Η πρώτη εκδοχή της Ultimate. Περιτριγυρίζει την Yrel με μια ασπίδα για 3 sec απορροφώντας όλη τη ζημιά που δέχεται και θεραπεύοντάς την κατά 50% της ζημιάς που απορρόφησε.

Sacred Ground. 40 mana 100 sec cooldown. Η δεύτερη εκδοχή της Ultimate. Η Yrel αγιάζει μια περιοχή γύρω της και παίρνει 40 armor όσο μένει μέσα της.

Talents!

Στο lvl 1

Light of Karabor. Αυξάνει το radius του Vindication κατά 15%. Το healing του Vindication αυξάνεται κατά 20% για κάθε αντίπαλο ήρωα που χτυπήθηκε.

Dauntless. Κάθε φορά που η Yrel χρησιμοποιεί μια βασική ικανότητα παίρνει 35 Physical Armor για 2 sec.

Maraad’s Insight. Αφού χρησιμοποιήσει μια βασική ικανότητα, η επόμενη βασική επίθεση της Yrel γεμίζει 148 ζωή.

Στο lvl 4

Aegis of Light. Αφού προσγειωθεί δίνει στους κοντινούς σύμμαχους ήρωες 35 armor για 5 sec.

Gift of the Naaru. Το Divine Purpose θεραπεύει τον κοντινότερο πιο τραυματισμένο από την Yrel ήρωα για 275 ζωή.

Hand of Freedom. Δίνει σε ένα σύμμαχο 50% ταχύτητα κίνησης για 3 sec και αφαιρεί όλα τα Slow και Root. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Yrel.

Στο lvl 7

Righteous Momentum. Η ταχύτητα κίνησης της Yrel δεν μειώνεται όσο φορτίζει το Righteous Hammer και όταν φορτίσει τελείως παίρνει 25% ταχύτητα κίνησης.

Holy Avenger. Όταν η Yrel χτυπά αντίπαλο ήρωα με τέρμα φορτισμένο Avenging Wrath μειώνεται το cooldown του κατά 1 sec.

Divine Steed. Η Yrel καβαλάει αμέσως το άλογο και παίρνει 80% ταχύτητα κίνησης που μειώνεται μέσα σε 3 sec.

Samaara’s Light. Όσο η Yrel έχει πάνω από 50% της ζωής της έχει 15% παραπάνω ταχύτητα κίνησης.

Στο lvl 10

Ardent Defender. Η πρώτη εκδοχή της Ultimate.

Sacred Ground. Η δεύτερη εκδοχή της Ultimate.

Στο lvl 13

Aldor Peacekeeper. Οι αντίπαλοι ήρωες που χτυπιούνται από το Vindication στη maximum φόρτιση κάνουν 30% λιγότερη ζημιά για 3 sec.

Repentance. Αυξάνει το Slow του Avenging Wrath κατά 25% και τη διάρκειά του κατά 0.5 sec.

Velen’s Chosen. Όταν χτυπάς αντίπαλο ήρωα με οποιαδήποτε ικανότητα στη μέγιστη φώρτιση παίρνεις 10% Spellpower για 10 sec με μέγιστο το 30%.

Στο lvl 16

Templar’s Verdict. Το Righteous Hammer μειώνει το armor των αντίπαλων ηρώων που χτυπήθηκαν κατά 20 για 4 sec.

Divine Favor. Κάθε φορά που κάνεις μια βασική ικανότητα μειώνεται το cooldown του Divine Purpose κατά 1.5 sec.

Holy Wrath. Αφού χρησιμοποιήσεις μια βασική ικανότητα, η επόμενη βασική επίθεση κάνει splash damage με 30% παραπάνω ζημιά γύρω από το στόχο.

Στο lvl 20

Word of Glory. Το Ardent Defender healarei τους κοντινούς σύμμαχους ήρωες για το 100% της ζωής που γέμισε η Yrel.

Hallowed Ground. Χρησιμοποιώντας το Avenging Wrath όσο η Yrel βρίσκεται μέσα στο Sacred Ground μεταφέρει το Sacred Ground στην τοποθεσία που προσγειώθηκε η Yrel.

Bubble Hearth. Cooldown 80 sec. Active ability που μετά από 1 sec κάνει την Yrel invulnerable και χρησιμοποιεί το Hearthstone. Δεν μπορεί να ακυρωθεί.

Seraphim. Cooldown 10 sec. Active ability που κάνει την Yrel Unstoppable για 2 sec.

Αυτή είναι η Yrel και σε περιμένει να την ξεκλειδώσεις με 10,000 όπως κάθε Legendary ήρωας. Αρκετά εύκολη στο χειρισμό, καλό tank και πολύ καλό survivability αλλά έχει μηδαμινό damage. Το Crowd control της είναι αρκετά καλό αλλά όχι αρκετό για να αντιμετωπίσει ήρωες με μεγάλη κινητικότητα. Όπως και να έχει οι λάτρεις του Alliance σίγουρα θα αγαπήσουν αυτό το tank γιατί φέρνει όλα τα ιδανικά που αντιπροσωπεύει το Alliance σε έναν ήρωα. Είθε τα games σου να είναι νικηφόρα και ευλογημένα από το Holy Light.