Μετά από τα event με τα flare guns και τις κυνηγετικές καραμπίνες το  νέο event του PUBG ονομάζεται War και έχει κάνει πάταγο.
Θεωρείται ως “most deadly Event Mode yet”, και αποτελείται από  ομάδα των 10 ατόμων με βάση το deathmatch free-for-all .
Το event θα είναι live   μέχρι την Κυριακή 15 Απριλίου στις 19:00 PST / Δευτέρα, 16 Απριλίου στις 3πμ BST.
Στην ουσία  είναι 4 ομάδες χωρισμένες σε 10αδες μέσα σε  “μικρο κομμάτι” του χάρτη Erangel και τα παιχνίδια διαρκούν 15 λεπτά .
Σε αντίθεση με τον γνωστό τύπο battleroyale  οι νεκροί παίκτες ξαναμπαίνουν μετά το death τους σε ένα αεροπλάνο και πέφτουν πίσω στο action zone πάλι.
Σκοτώνοντας κάποιον  κερδίζει πόντους η αντίστοιχη ομάδα.
Αν και “εξαιρετικά μικρές”, οι safe zones καθορίζονται κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα και παραμένουν στο ίδιο μέγεθος καθ ‘όλη τη διάρκεια.
Τα red zones  είναι απενεργοποιημένα ο καιρός είναι κλειδωμένος στο ‘Sunny’ και η πρώτη ομάδα κερδίζει 200 πόντους.

 

Στην ανάρτηση  στο Steam Community Update σημειώνεται ότι σκοτώνοντας 1 παίκτη η ομάδα παίρνει 3 πόντους, ενώ τ knock down  χτυπήματα δίνουν μόνο 1.
Ωστόσο ο αριθμός των νεκρών ανανεώνεται σε όλη τη διάρκεια του γύρου .
“Αν καμία ομάδα δεν φτάσει τους 200 πόντους πριν από την προθεσμία των 15 λεπτών η ομάδα με το υψηλότερο σκορ θα βγει νικήτρια”.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, οι παίκτες έχουν επάνω τους ένα  Αυτόματο  καθώς και ένα τυχαίο πιστόλι, ένα κράνος lvl 1 ένα  vest lvl 1 και μια χειροβομβίδα.
Οι παίκτες μπορούν να βρουν loots  με items  μεγαλύτερων lvls  στα κτίρια καθώς και crates που πέφτουν στο  map   σε διαστήματα  90 δευτερολέπτων.

 

 

To WAR ακούγεται  χαοτικός και trust me είναι!!!
Εγώ προσωπικά θα το ήθελα και μόνιμα στο Game αυτό το Mode γιατί είναι κάλο και για practice  και για κάποιον που θέλει να πέσει και να παίξει game μόνο WAR no loot .
Για μένα είναι ότι καλύτερο έχει προσθέσει στο Game έως τώρα η BLueHole.
Εσείς τι λέτε;;;
Ας ελπίζουμε να έχουμε στο μέλλον κι άλλα τέτοια events .
Have Fun