Troll R.F.G. deck

Σου αρέσει να τρολλάρεις κόσμο;

Ήσουνα ο κλόουν της τάξης στο σχολείο;

Έχεις ξεχάσει τι θα πει top 3 σε τουρνουά;

Ε τότε αυτό το άρθρο είναι για ‘σένα!

Σε όλους αρέσει να κάνουν πλάκα. Άλλωστε η ζωή τι είναι…; Η μόνη διαφορά όμως είναι οτι μερικοί μπορούν να “θυσιάσουν” κάποια duels, ή ακόμα και κάποια τουρνουά για να περάσουν καλά και να γελάσουν. κανένας δεν κερδίζει λεφτά από τις νίκες του, κάτι που τείνουν να το ξεχνούν πολλοί. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα troll deck το οποίο είναι σίγουρο οτι μπορεί να προσφέρει στιγμές γέλιου, ειδικά αν και ο “αντίπαλος” είναι εξίσου free άτομο.

Το deck σαν concept υπάρχει από πολύ παλιά, συγκεκριμένα από την κυκλοφορία της Invasion of Chaos. Εκεί είδαμε για πρώτη φορά το Soul Absorption, αυτή την alternative κάρτα η οποία αν και θεωρητικά υποστήριζε ένα ολόκληρο playstyle κανένας ποτέ δεν της έδωσε σημασία. Κάποια μέρα όμως όλα θα άλλαζαν…! Να σου λοιπόν και τυπώνεται το Pot of Desires, ένα free 5K LP plus χωρίς πολύ σκέψη. Κάπου εκείνες τις μέρες λοιπόν έκατσαν κάτω δυο-τρία μυαλά, μάζεψαν ότι banish-friendly κάρτα είχε βγει μέχρι τότε και τις έκαναν deck. Το αποτέλεσμα; Άκρως διασκεδαστικό!

Το build

MONSTER CARDS (14):

2 Necroface
3 Eater of Millions
3 Gren Maju Da Eiza
3 Grinder Golem
3 Battle Fader

SPELL CARDS (19):

3 Soul Absorption
3 Pof of Desires
3 Inferno Tempest
3 Gold Sarcophagus
1 Dimensional Fissure
3 Allure of Darkness
1 Soul Release
2 Moon Mirror Shield

TRAP CARDS (10):

3 D.D. Dynamite
3 Blazing Mirror Force
3 Dimension Wall
1 Macro Cosmos

Μέθοδοι – στρατηγικές

Το deck, αν και καρα-fun του κερατά, έχει να επιδείξει αρκετά mini-combos τα οποία αν οι πλανήτες έχουν ευθυγραμμιστεί και αν ο mam-ra o παντοτινός είναι ξύπνιος και έχει όρεξη μπορεί και να σου χαρίσουν μερικές απρόσμενες νίκες.

The Beast

One-hit K.O. και τ’άντερα γραβάτα! Ο Gren maju Da Eiza πάντα είχε το potential για μεγαλεία αλλά ποτέ την κατάλληλη υποδομή για να φτάσει εκεί. Στο συγκεκριμένο deck αν κατέβει μετά από ένα Desires ή/και Eater of Millions κοιτάμε κατευθείαν τα 4Κ+ ΑΤΚ πράγμα που αν το νούμερο είναι αρκετά μεγάλο σημαίνει και νίκη με μία επίθεση.

Τhe Newbie

Ευπρόσδεκτη προσθήκη από το πουθενά, ο Eater of Millions δίνει στο deck αυτό το κάτι, μια versatility, μια πουτανιά. Το Extra deck είναι που είναι άχρηστο για το deck, γιατί να μην το πετάξουμε banish; Το removal του είναι αξιοπρεπέστατο, κάνοντας τον αντίπαλο να χαλάσει resources πάνω του για να το ξεφορτωθεί αν δεν θέλει να χάσει τα τέρατά του και έχει και το added bonus της συνεργασίας του με το Soul Absorption.

The all-time Classic

Ποιος δεν είχε σκεφτεί έστω και για μια φορά να βρει ένα viable combo για να καταφέρει να χρησιμοποιήσει το Inferno Tempest όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει στο Movie pack; Ποτέ όμως αυτό δεν ήταν εφικτό, ή τουλάχιστον αρκετά για να δει play. To Grinder Golem φάνηκε να είναι το δεύτερο κομμάτι του παζλ, δίνοντάς σου τα 3Κ damage κάθε φορά αλλά ακόμα και τότε το combo δεν είχε κάποιο deck να το υποστηρίξει. Βρήκε όμως το σπίτι του σε αυτό το deck. Αν υπάρχει Soul Absorption στο γήπεδο τα πράγματα γίνονται ψιλο-εύκολα, μιας και το LP bonus είναι τεράστιο, κάνοντας ακόμα πιο εύκολη την αναμονή για να τραβήξεις κάποιο D.D. Dynamite, ακόμα και αν δεν έχεις εκείνη τη στιγμή στο χέρι.

Το είπα και θα το ξαναπώ, το deck είναι στην καλύτερη ένα troll deck για να γελάσεις με την παρέα σου. Μην το πας σε τουρνουά, θα βγεις πάτος. Πήγαινε καλύτερα με ένα Εxodia deck και ήλπιζε οτι θα ανοίγεις με τα 5 κομμάτια στο χέρι. Θέλει skill το deck, δεν είναι εύκολο σαν play (να ξέρεις τι να κάνεις και πότε) αλλά δυστυχώς δεν σε ανταμείβει και ανάλογα. Παρόλα αυτά αν έχεις τις κάρτες στο προτείνω με τα χίλια, το deckακι γαμάει, θα γελάσεις και ταυτόχρονα θα “ακουμπήσεις” και ένα mechanic που είμαι σίγουρος οτι μέχρι τώρα το πολύ-πολύ να είχες ακούσει μόνο γι’αυτό. Άντε και καλή διασκέδαση!

Comments

comments

Reaper of the Cards

Bio incoming in 3, 2, 1... το πίστεψες ε; Ε λοιπόν δεν έχει bio! Πλάκα κάνω, έχει. Αλέξης λέγομαι, ή αλλιώς Reaper of the Cards. Πρώην Head Admin και Ruling Guru του Dueling Network. Θα μάθεις πράγματα εδώ! Ξεκίνα το διάβασμα. Duelingbook username: Reaper of the Cards