Τι είπε ο Warrior Lady για τον NightBlue3 αλλά και για άλλα θέματα!

Στο τέλος του χτεσινού stream του DD Warrior Lady για αρκετή ώρα μιλούσε με τους viewers και είπε απόψεις του για αρκετά θέματα.Μερικές από αυτές τις καταγράψαμε γιατί μας φάνηκαν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες:

Στα πρώτα 3 κλιπάκια αναφέρει άποψη για τον Nightblue3 όπως είχαμε γράψει και εμείς σε ένα άρθρο τις προηγούμενες μέρες σχετικά με τον ίδιο και τα account που παίζει στο Silver. Όσοι δεν έχετε δει το άρθρο μπορείτε να το δείτε έδω όπως και να πείτε τη γνώμη σας μέσα από τα γκάλοπ που έχουμε.

Ένα δεύτερο ιδιαίτερο ενδιαφέρον κλιπ είναι αυτό σχετικά με τους νέους streamer.


Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω όμως, πάνω σε αυτό που είπε, πόσο εύκολο είναι να ξεκινήσει κάποιος αυτή τη στιγμή stream όταν ο κόσμος βλέπει κατά βάση συγκεκριμένους streamer όπου μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις έχει γίνει “φαν” με αποτέλεσμα να μη βλέπει άλλους ακόμα και αν είναι καλοί. Είναι αρκετοί ακόμα οι λόγοι που είναι δύσκολο να ξεκινήσει πλέον ένα νέος streamer (ειδικά στην Ελλάδα) αλλά δε θα σας κουράσω άλλο με αυτό και ας πάμε στο τελευταίο κλιπ.

Εδώ είναι όπως λέει μια “προφητεία” που προσωπικά δε τη πολύ πιστεύω ,αλλά όπως και να έχει ελπίζω να μην βγει αληθινή. Το GameSenpai.gr θα προσπαθήσει όσο μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να συμβάλει στην ανάπτυξη του gaming και των e-Sports στην Ελλάδα.

Το κανάλι τους WL στο Twitch.tv.

Comments

comments

aristotelis filaktos

Είμαι ο Αριστοτέλης ή γνωστός και ως DarkMagician (ναι ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν το nickname που διάλεξα είναι αυτό που ήθελα, αλλά τώρα πάει, δεν αλλάζει :P ). Γεννημένος το 1995 και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολούμουν με το gaming, από το Gameboy και διάφορες κονσόλες, όσο και με το pc. Πλέον η αλήθεια είναι ότι το pc και τα online games με έχουν κερδίσει. Αυτή τι στιγμή σπουδάζω γραφίστικη καθώς και πληροφορική. Μιας και το gaming αλλά και τα anime είναι κάτι που μου αρέσουν πολύ έφτιαξα ένα site σχετικό με αυτά που μάλλον θα το ξέρετε (ελπίζω δηλαδή) το GameSenpai.gr.